|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe Grande & @wolkey Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit bulunmuyor. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.2022 / 14.15 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear RP, Yaralı Kural İhlali & Refuse RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Riccardo karakterim ile yapmış olduğum ev soygununun gelirlerini aldığım sırada Felipe karakteriyle aramda ufak bir rol başlıyor ve bu rolü Felipe karakteri başlatıyor. Bana, hangi evi/binayı/mülkü soyduğumu soruyor. Benim karakterim de bir espri ve ironi mayatinde ''
Gelir kaynağımı paylaşamam.'' tarzında bir cümle kuruyor ve Riccardo'nun bu cümlesinden sonra Felipe, Riccardo karakterine aşağıda ekran görüntülerini sunacağım kanıtlarda da görüldüğü üzere; salak ve fakir gibi aşağılayıcı kelimeler kullanıyor. Felipe'nin bu tavrından sonra Riccardo direkt olarak Felipe'ile bir kavgaya tutuşuyor ve bu kavganın gâlibi oluyor. Bu kavgadan sonra Felipe karakteri yerde olmasına rağmen; ''
O Kasparov Bulvarı'nı sana sokacağım'' , ''
Tipini siktiğim'' ve ''
Senin tanırım'' gibi cümleler kullanarak
FEAR RP kuralını ihlâl ediyor. Devamında ise Felipe karakterini /do üzerinden Fear Rp yapması gerektiini söylediğimde direkt olarak kalkıyor ve motoruna binip kaçıyor. Sistemsel süresi bittikten sonra hiçbir emote ya da /dene yapmadan kalkıyor ve küfür ederek kaçıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: #KANIT1 ---> Felipe karakterinin durduk yere Riccardo'a küfür etmesi. Chatin en yukarıısnda.
#KANIT2 ---> Fear RP ihlâline devam edildiğine dahir görüntü.
#KANIT3 ---> Yaralı Kural İhlali ve Refuse RP kurallarını destekleyen görüntü.
Ek açıklamalar(varsa): Olayın yaşandığı yer güvenli bölge olarak sayılmıyor, rolden önce ve sonra /sc komutunu kullanarak ekip arkadaşlarıma sordum ve güvenli olmadığını söylediler; öyle olsa dahî Felipe karakteri güvenli bölge karakterimi kışkırtıyor ve karakterimden dayak yiyor. Kısacası pawn shop güvenli bir bölge değil.