Konu: Arzen Dreshaj - Candace Cunningham - Maske_26313 - (Metagame)  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2022 01:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fletcher @yayikayran Maske_26313

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gereken her şeyi aşşağıda görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir savaşta maskesiz bulunmadım, beni tanımaları imkansız. Üstelik bulvar dışındaydım, bulvar içinde çok göründüğüm söylenemez. SS boyama sebebim, yakın bir arkadaşım ile özel bir muhabbetimiz olması, gereken neyse yapılırsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 14.03.2022 01:42 JPWLONGSS »

#1 - 14.03.2022 18:34
24 saat içerisinde savunmanızı ekleyin. @fletcher

Ek olarak, kanıtınızın geçerli sayılabilmesi için Forum PM ile SS'n orjinal halini iletin. @JPWLONGSS

#2 - 14.03.2022 18:50
fletcher adına;

Öncelikle iyi günler. Yanımda Robert Castucci ve ekipleri de vardı, onlar ile birlikte sizi vurduk. Daha öncesinde sizi rollerde gördüğümüz bir karaktersiniz bunun görüntüsünü bırakacağım. Bir harf değiştirerek farklı karakter olmuyorsun, aynı karakter aynı özel skini kullanıyorsun. Ben nasıl farklı kişi olduğunu anlayacağım? Burada bizim değil, sizin hatanız var. Ck olduysanız isimini değiştireceksiniz, biz sizi ayırt edemeyiz. Ölüp ölmediğinizi de bilemeyiz. Castucci ile ekipleri sizi tanıyor. Palamino Creek bölgesinde toplandık ve sizin ile karşılaştık. Ortada bir ihlal yok. İyi forumlar dilerim.

#3 - 14.03.2022 19:11
fletcher adına;

Öncelikle iyi günler. Yanımda Robert Castucci ve ekipleri de vardı, onlar ile birlikte sizi vurduk. Daha öncesinde sizi rollerde gördüğümüz bir karaktersiniz bunun görüntüsünü bırakacağım. Bir harf değiştirerek farklı karakter olmuyorsun, aynı karakter aynı özel skini kullanıyorsun. Ben nasıl farklı kişi olduğunu anlayacağım? Burada bizim değil, sizin hatanız var. Ck olduysanız isimini değiştireceksiniz, biz sizi ayırt edemeyiz. Ölüp ölmediğinizi de bilemeyiz. Castucci ile ekipleri sizi tanıyor. Palamino Creek bölgesinde toplandık ve sizin ile karşılaştık. Ortada bir ihlal yok. İyi forumlar dilerim.

İsimim zaten değişik?

#4 - 15.03.2022 10:54
Havor ve Harvor, skin aynı skin. Karıştırmaları muhtemel, MG'lik bir durum yok. Ceza verilmeyecek K&A.