Konu: [10.03.2022 - Ophelia Lavoie] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 306 defa)

#0 - 10.03.2022 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ophelia Lavoie ( @Pigfessor )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Albert Caserich - Sophia Bishop ( @TheLegend - @Wostar )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2022 - 18:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ophelia Lavoie karakterine yaşanılan trafik kazasından ötürü James Laverty tarafından rutin kontrol prosedürleri uygulanıyor. Ophelia Lavoie hakkında bu prosedürlere uymayıp ısrarla direttiği için kontroller tamamlanana kadar alıkoyulma kararı çıkartılıyor. Gözaltı için tutuklama işlemleri başlatılacağı sırada kasti bir yazım hatası "7r yine low polis rolü geliom ya" yaparak polis karakterlere karşı nezaket kurallarını açık şekilde ihlal etmiştir.
Sarf edilen cümle içeriği tekrarlayan bir durum (yinelediğini belirtmiş) niteliğinde olduğu için Pigfessor kullanıcısının polis rolü yapan karakterlere karşıt görüşünün ve tutumunun bariz&sabit olduğu, bu tarz ithamları muhtemel olarak tekrarladığı da göz önünde bulundurulmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.03.2022 19:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.03.2022 19:37
şahitliğimi onaylıyorum, rolü zorla sürdürmek zorunda kaldı ve /do kanalını sohbet ediyormuş gibi kullandı

#3 - 10.03.2022 20:16
arkadaşıma yazacakken yanlışlıkla oraya yazdım. / yerine 7 koydum ve bu yüzden gördünüz, size yazılmış bir şey değil. arkadaşımla aramızdaki samimiyete göre konuşabilirim bu bir nezaket ihlali değil. kaldı ki do kanalı kullanmada sadece rolle alakalı bir soru sordum, uzun süre cevap gelmeyince tekrarladım ve sophianın yazdığı pmden sonra sormadım. olay bu kadar yaptığınız rolü beğenmedim ve arkadaşımla konuşuyordum. konuyu içerlemiş veya hoşnut kalmamış olabilirsiniz fakat bu benim kabalık yaptığımı göstermez. yaptığınız rol hakkında arkadaşımla konuşacakken yanlışlıkla gördüğünüz için şikayet açmanız açıkçası pek hoş bir davranış değil. darlandıysanız kusura bakmayın sadece bana göre yaptığınız rol lowdu ve bunu arkadaşıma yazıyordum.

#4 - 10.03.2022 21:43
sadece bana göre yaptığınız rol lowdu ve bunu arkadaşıma yazıyordum.

Bu tip durumlarda istediğiniz şekilde düşünebilirsiniz, fakat karşı tarafı herkese açık şekilde iğnelemenize & küçük düşürmeye çalışmanıza hiçbir şekilde izin vermiyoruz ve yasak. Yaptığınız hatalar, birine yazarken yanlışlıkla chatten göndermeniz tamamen sizi ilgilendiriyor, bu konuda ceza alacaksınız.
« Son Düzenleme: 10.03.2022 21:46 southliberty »