Normalde benle alakalı olmayan şikayetlere yorum atmak huyum değildir ancak bu arkadaşlarla fazla silahlı role girdiğimiz için birkaç şey söylemek istiyorum. Arkadaşların çoğunda söz konusu cleo var, çatışmalarda defalarca arkadaşlara araçlarla vurduk ancak bisikletten düşmediler. Videoda da bisikletten düşme animasyonuna girdikten sonra sanki yapıştırılmış gibi geri ışınlandığı görünüyor, çok net hile.
Olayla alakasız kişilerin yorum yapması yasak. Fakat diyeceğin şeyler için cevap vermem gerekirse şu an sizin oluşumunuzla olan hiçbir silahlı rolde değildim. Daha doğrusu, oluşuma bu hafta katıldım ve katıldığımdan beridir sadece hood üzerinde rol yaptım. Önyargıyla yaklaşman saçma olmuş.

Dilerseniz bana kapsamlı bir hile kontrolü yapabilirsiniz fakat bunun tamamiyle SAMP bazlı bir şey olduğunu ve bu nedenle de yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Oyun içinde arabaların bazı hareketleri yanlış gidiyor karşı tarafa. Ya da oyunda AFK kaldığınızda bir süre sonra yerinizin kayması, arabaların durduk yere sıkışıp zıplaması da dediğime dahil.
NOT: Olay esnasında bisikletin biraz üzerinde gördüğünüz gibi havada ayakta duruyorum. Normal GTA SA'da animasyon öyle değil. Buradan da zaten SAMP kaynaklı olduğu anlaşılabilir.