Konu: Trevor_Haven Travone_Schroeder [07.03.2022]  (Okunma sayısı 192 defa)

#10 - 07.03.2022 20:55
IC olarak kimsenin evi soyulmadı bunu ekran görüntüleri ile kanıtlarsanız lafım yok, Avon karakteri uzun süredir o birlikte rol yapıyor. Konuyu uzatıp 2-3 sayfa yapmaya gerek yok, sonuçlanabilir.

#11 - 07.03.2022 21:10
IC olarak kimsenin evi soyulmadı bunu ekran görüntüleri ile kanıtlarsanız lafım yok, Avon karakteri uzun süredir o birlikte rol yapıyor. Konuyu uzatıp 2-3 sayfa yapmaya gerek yok, sonuçlanabilir.
Sen uzatıyorsun, ev soyulmadı sayalım. Arkadaşı dövüp kışkırttınız, abilerini de çağır dediniz. Bu da sıkma hakkımızı doğuruyor arkadaşım, Tyler karakteri bize rolde soyuldu diye anlattığı için biz öyle yöneldik.

#12 - 08.03.2022 00:48
Yaptığım c-bugın bir üstünlük sağladığını düşünmüyorum. Arkadaş koşarak on beş tane mermiyi falan engelledi zaten, bu kadar abartmaya da gerek yok. Ayrıca yanlış konudayız.

Sen bana ateş açarken kolaylık olsun diye, hareketsiz kalıp beni vurmanı mı bekleyecektim? Şahitliğimi doğruluyorum. Kendi onaylı hood bölgeme kaçtım, orada da tek başına ateş açtın.

Onaylı hood bölgesi olarak neyden bahsettiğinizi anlamadık, birliğinizin ya da Glen Park'ta bulunan hood'n herhangi bir -onaylı hood- olma durumu bulunmuyor.

Savunmalar yeterli, fakat @everbodykiller kullanıcısını karşı tarafla konuşma biçiminden dolayı uyarmış olalım, anlatım tarzınızı düzeltin.
Spoiler: GösterGizle