Konu: Arzen_Dreshaj Miran_Maxhuni Barzid_Bajramovic Bashki_Berishaj (02.03.2022)  (Okunma sayısı 651 defa)

#10 - 05.03.2022 20:52
Savunma geciktiği için üzgünüm. Yarın uyandığım vakit savunmayı yapacağım.
Savunma sanırım 24 saat veriliyor ,verilen 24 saatin dolduğunu fark ettim lütfen gerekli işlemleri yapınız sayın @breackner ...

Bunun için ayrıca üzgünüm, yirmi dört saatimi oyuna veremediğim için. Başkalarının hapis alması için çabalamak yerine imlanı düzeltebilirsin, kesinlikle faydasını göreceksin.  :D

#11 - 05.03.2022 20:52
Olayı izleyen bir taraf olarak @fletcher 'in haklı olduğunu söyleyebilirim.

#12 - 05.03.2022 22:56
Öncelikle Verdant Bluffs'ta Deglant İndustries adlı birliğin bir üyesi olarak mekanımızın yanında, yakınında olan bitenleri gözlemlemek en doğal hakkım,hakkımız mekanımızın yanında bir topluluk görünce gidip bakmak istedim insani bir dilde olan bitenleri orada bulunan bir şahısa sordum bana burada ne arıyorsun gibi şeyler söyledi buranın hakimiyetinin Arzen Dreshaj adlı şahıs'ta olduğunu öğrendikten sonra bir kaç kişiye Arzen Dreshaj'ın kim olduğunu sormaya başladım, karakterim ic olarak Arzen Dreshaj'ın kim olduğunu bilmediği için ortamda bulunan  ''Arzen diye biri varmış sanırım patron kim o tanıyor musunuz?''  dedikten sonra ortamda hiçbirşey yokken aniden karakterlerin saldırması Dm'e girmiyorda neye giriyor?
 İkinci olarak karakterim on defa değil iki defa geçtim onun dışında yukarı tarafta gördüysen görmüşsündür, ayrıca mekanımıza çöken adamları insani bir dilde soruşturulmasında tetiklenecek bir durum yok sonuç olarak yapılan eylemler (Dm ve Eksik Emote) cezalandırılması gerekmektedir.
Bu söylediklerime @Kutay3  şahittir.
24 saatini oyuna vermen gerekmiyor sadece sözünde dursan,kurallara uysan yeterdi...
İyi geceler kolay gelsin.

#13 - 05.03.2022 23:22
@Arda3'ün söylediği herşeyi onaylamakla birlikte şahidim yok yere o kadar kişi adam dövmek dm e giriyor birde eksik emote'lar bulunmakta cezalarını almasını talep ediyorum...

Ha birde savunma için 24 saat mühdet verilmekte arkadaşlar akşam yapıcağım,sabah yapıcağız,akşama ''KADAR'' yaparız dediler ve akşam yaptılar sözlerinde durmadıkları da görülmektedir.

Gerekli cezalarını alsınlar teşekkürler...

#14 - 06.03.2022 13:28
İki gündür burada sorunlar yaşıyoruz, olay yaşandığı vakit birliğinde bulunduğunuz Ruskalov_Deglant - Grandlov_Deglant karakterleri de bu sebepten ötürü vuruldu. Ekiplerin arasında bir sorun vardı fakat bundan ötürü direkt vurulmadınız.

Alıntıladığım rolleri destekleyebilecek kanıtlar veya görüntüler aldıysanız 24 saat içerisinde bana Forum PM ile ulaştırın. @fletcher
Şikayet bu süreçte incelenip & sonuçlanacak.

#15 - 07.03.2022 19:35
Şikayete yapılan savunmalar ve gönderilen görüntüler incelendi.

Bu tip durumlar dışarıdan -sebepsiz, alakasız- görünse de karakterinizin bölge hakimiyeti kavgası olan karşı birliğin etrafında sürekli dolanması & etkileşime geçmesi karakterinizin iki oluşum arasında dönen bölge hakimiyeti kazanma çabasından dolayı bu tip bir sürtüşme ve kavga rolüne sebep olmuş.

Ortada bir karakteri öldürmekten(silah kullanmak, çekip ateş etmek vb.) daha çok darp ve kavga girişimi bulunuyor. İki tarafında kendine göre haklı, yönetim nezdinde haklı olmadığı kısımlar bulunuyor; Richard karakterinin bölge hakimiyetinin / savaşının yaşandığı Arzen ve birliğinin etrafında bu şekilde dolanması & konuşmaya dahil olmaya çalışması ortamın gerilmesine sebep olmuş, Arzen karakterininse doğrudan Richard'a yumruk atması bir noktada gereksiz agresiflik olarak nitelendirilebilir fakat bu bir roleplay oyunu, zaman zaman işler düşündüğünüz gibi gitmez, öldürmeye yönelik bir hamle olmadığı için cezalık bir durum bulunmuyor fakat bu tip rollerde daha kontrollü olunması adına Arzen karakterini uyarmış olalım. @fletcher

Bu tip durumlarda silahlar çekilip ufak sebeplerden ateş açıldığında realistik olarak bir insanı öldürmek & planlamak kolay olmayacağından ciddi işlemler uyguluyoruz, fakat burada işlem yapılacak bir durum yok. Şikayet kapatıldı.