Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Fernando
@?
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Abraham Terell, Henry Fernandez
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/03/2022
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
a)Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak NON-RP veya FEAR-RP ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benzinlikte yaşı küçük bir karakter gelip bana çarpıyor özür diliyor ardından biraz muhabbet ediyoruz yaşını soruyorum o da 15 diyor bende araba neden kullanıyorsun daha bu yaşında motor kullanabilirsin diyorum boşversene diyor, birlikte gülüyoruz o gidiyor, sonra Richard_Fernando gelip diyor ki sanane falan küfür etmeye başlıyor ben yazı yazarken vurup bayıltıyor beni arkadan arkadaşım ona vurup bayıltıyor, sonra /me Destek alarak yerden kalkar emotesi atıyorum, gidip tam şu şekil bir emote atıyorum "Sopası ile şahısın yüzüne sert bir hamle yapar" 5 saniye sonra kalkıp bana vurmaya başlıyor bende malum tekrar dövüyorum, bu ölüyken anama sövmeye v.b başlıyor videosu da var zaten. Ben her w bastıktan sonra kaçma orospu çocuğu diyip duruyor devamını izleyebilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın sunucuya layık olduğunu düşünmüyorum, benim hoodumun içinde iken durduk yere gelip bana racon kesip vurmaya başlıyor ve kendisi sadece birşeyler satan bir çiftçi ayrıca adam level 1.