Konu: Callum_Jennings ihlal kuyruğu  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2022 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SALİBABA, Callum_Jennings

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmamakta.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK İHLALİ, NON RP İHLALİ

Alıntı
RK KURAL  İHLALİ, NON RP İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar yaralıya düşürmelerinin ardından, 10 dakika geçmeden tekrar yaralıya düşürüyorlar. Üçüncu ss'de arkadaş emote atmadan üstünü değiştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alırsa sevinirim.

#1 - 05.03.2022 18:44
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek isterim ki birliğimdeki diğer insanların seni vurduğundan haberim yoktu.

1-) Eğer RK'lı haldeysen üstünde shotgun taşımamalısın.    (Atmış olduğun 3. ekran görüntüsünde üzerinde "Shotgun" marka silah taşıdığın belli)
2-) Daha önceden vurulup RK durumuna düştüysen bisiklet kullanmamalısın.   ( Yine atmış olduğun 2. ekran görüntüsünde bisiklette olduğun gözüküyor)
3-) Savaş halinde olduğumuzun farkındasın buna rağmen /sdo komutu üzerinden RK halinde olduğunu belirtmiyorsan seni vurmam çok normal.

Bunları göz önünde bulundurunca bir ihlal yapmadım aksine ihlal'i sen yapmış oluyorsun, ama ben bu gibi savaş halinde yaptığınız ihlallere şikayet açmak yerine rolüme devam ediyorum.

Savunmam bu kadar yeterli olur diye düşünüyorum, iyi roller  :vice:

#2 - 05.03.2022 18:45
Ek olarak üstümü değiştirmemin sebebi ekran görüntüsü aldık, ss çıkarmak için.

#3 - 05.03.2022 19:19
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek isterim ki birliğimdeki diğer insanların seni vurduğundan haberim yoktu.

1-) Eğer RK'lı haldeysen üstünde shotgun taşımamalısın.    (Atmış olduğun 3. ekran görüntüsünde üzerinde "Shotgun" marka silah taşıdığın belli)
2-) Daha önceden vurulup RK durumuna düştüysen bisiklet kullanmamalısın.   ( Yine atmış olduğun 2. ekran görüntüsünde bisiklette olduğun gözüküyor)
3-) Savaş halinde olduğumuzun farkındasın buna rağmen /sdo komutu üzerinden RK halinde olduğunu belirtmiyorsan seni vurmam çok normal.

Bunları göz önünde bulundurunca bir ihlal yapmadım aksine ihlal'i sen yapmış oluyorsun, ama ben bu gibi savaş halinde yaptığınız ihlallere şikayet açmak yerine rolüme devam ediyorum.

Savunmam bu kadar yeterli olur diye düşünüyorum, iyi roller  :vice:
1.afk haldeyken vurmuşsunuz ve yanımda bir araç yok ne yapmamı bekliyorsun
               2. shotgun üzerimdeydi ve beni o şekilde vurdunuz, ben o silahı üstümden nasıl yok edebilirim 3 dakika içinde?
               3. Sslere bakarsan aradan üç dakika geçmiş, flash değilim direk bana yine ateş açacağınızı nereden bilebilirim.

#4 - 05.03.2022 19:22
Ek olarak üstümü değiştirmemin sebebi ekran görüntüsü aldık, ss çıkarmak için.
ss çıkarıcam diye non rp ile üstünü değiştirmen tamamen saçmalık.

#5 - 05.03.2022 23:28
Vuran kişiler aynı kişiler değil, ek olarak son vurulduğunuz kısımda yaralı olduğunuzu belirttiğiniz bir durum bulunmuyor, karşı taraf yaralı halde olup - olmadığınızı bilemez. Problem görülmedi.

Kıyafet değiştirme durumlarında sistem otomatik emote veriyor, fakat bu tip durumlarda daha titiz davranın, ilk & son kez uyarmış olalım.  @SALİBABA