Konu: Mikhail_Schwanhild (05.03.2022) DM  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 05.03.2022 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Mikhail_Schwanhild @akaBenitaX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Dm

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlegas'ta afk iken gelip bana sıkmış oyuna döndüğümde gördüm karakter ile ic'de tanışıklığımız veya aramızda bir problem bulunmuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.hizliresim.com/ad0l25k
Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorum birde sağlık durumumun düzeltilmesini.

#1 - 05.03.2022 16:52
Selam ben yemek yemek için bilgisayar başından kalkmıştım ve o sırada paket kasması için dışarıda afk bir şekilde karakterimi bırakmıştım küçük kardeşim (yaş5) benden gizli bir şekilde bilgisayara geçmiş ve sağ sola ateş açmaya başlamış mermisi bitincede rastgele bir arabaya binip sürmeye çalışmış sonrada bilgisayardan kalkmış bilgisayar başına geldiğim zaman ise hood dışında bir arabanın içinde karakterimi buldum @h4yl4zz bana pmden neden sıktığımı sormuş durumu ona anlattım kendisi bunu doğrulayacaktır tekrarı olmayacak üzgünüm.

Dün sabah yine aynı saatlerde ise @ozmeninho adlı arkadaşı hood bölgesinde uyuşturucu kasarken ben bilgisayardan kalkınca gizlice geçip düşürmüş kendisi bunu doğrular.

« Son Düzenleme: 05.03.2022 16:55 akaBenitaX »

#2 - 05.03.2022 16:56
Şöyle bir ss bırakıyorum 16.02'de satışı başlatıyorum ve bilgisayardan kalkıyorum. Beş dakika sonra 16.07 benden habersiz şekilde bilgisayara geçiyor ve satışı bitirip sağ sola ateş açmaya başlıyor iki dakika sonra mermisi bitincede bir arabaya biniyor ve motoru kapalı olduğu için araba hareket etmeyince bilgisayardan kalkıyor ve sonra ben geliyorum ve Tia adlı karaktere durumu anlatıyorum.

#3 - 05.03.2022 16:57
Selam ben yemek yemek için bilgisayar başından kalkmıştım ve o sırada paket kasması için dışarıda afk bir şekilde karakterimi bırakmıştım küçük kardeşim (yaş5) benden gizli bir şekilde bilgisayara geçmiş ve sağ sola ateş açmaya başlamış mermisi bitincede rastgele bir arabaya binip sürmeye çalışmış sonrada bilgisayardan kalkmış bilgisayar başına geldiğim zaman ise hood dışında bir arabanın içinde karakterimi buldum @h4yl4zz bana pmden neden sıktığımı sormuş durumu ona anlattım kendisi bunu doğrulayacaktır tekrarı olmayacak üzgünüm.

Dün sabah yine aynı saatlerde ise @ozmeninho adlı arkadaşı hood bölgesinde uyuşturucu kasarken ben bilgisayardan kalkınca gizlice geçip düşürmüş kendisi bunu doğrular.

Öncelikle iyi forumlar, akaBenitaX forum adlı kullanıcının elinde uzi ile koştuğunu gördüm ve izlemeye koyuldum, etrafa sıkıyordu ve arabalara car jack atmaya çalışıyordu. Pm üzerinden neden olduğunu sorunca kardeşinin yaptığını söyledi, ne kadar doğrudur bilemem iyi forumlar.

#4 - 05.03.2022 17:16
Arkadaşa pmden ulaşmaya çalıştım ama galiba pek uzlaşmaktan yana değil ve ceza almam için elinden geleni yapacak gibi duruyor savunmam bu kadar rahatsızlık için özür diliyorum sonuçlanabilir.

#5 - 05.03.2022 23:09
Oyun karakteriniz tamamen sizin sorumluluğunuzda, bu konuda herhangi bir mazeret kabul etmiyoruz. @akaBenitaX

Mikhail karakterine ceza verilecek.