Konu: [05.03.2022] Geralth Whitley - DM  (Okunma sayısı 356 defa)

#10 - 05.03.2022 13:40

Bu tarz role girişme o zaman, bas git rol ortamından. Bu kadar basit.

#11 - 05.03.2022 14:00

Bu tarz role girişme o zaman, bas git rol ortamından. Bu kadar basit.
Aynı şey senin içinde geçerli :) her küfür edene sıkacaksan işin zor.

#12 - 05.03.2022 18:57
Şikayeti detaylı olarak inceledim.

Öncelikle yönetim ekibi üyelerinin şikayetini incelerken her zaman inisiyatiflerimizi oyuncudan yana kullandığımızı arşivlenen çoğu şikayette görebilirsiniz.

Evinin önünde paralel şekilde park edilmiş bir aracı direkt olarak hırsızlık aracı olarak algılamak sağlıklı bir bakış açısı olmasada deneyimler bakış açılarını değiştirebilir ve Vice şehrinde genel olarak o şekilde park eden eski tip 4 kişilik araçlar hırsızlık amacı taşır, tamamen haksız değil.

Sonrasında kendini güvence altına almak için kasaba içerisinde bir süre sizi takip etmiş ve siz hareketlerinizi iyice şüpheli şekilde sürdürüp sözlü karşılık verince silahla tehdit ettiği bir bölüm olmuş bu desteklediğimiz bir agresiflik değil ancak kural ihlali var mı? Yok.

Kırılma noktasına gelirsek sizi kasabada takip ettikten ve güvence altına girdiğini düşündükten sonra sizi takip etmeyi bırakıyor ancak siz tabiri caizse aranarak geri dönüp takip edilmek istiyorsunuz hatta silahı gördüğünüz halde tahrikleri sıklaştırıp hadi çek, çek bak ne yapıyorum vb. altı doldurulamayacak şeyler söylüyorsunuz ki sonucunda zaten silahı çekip sizi öldürüyor.

DM Kuralı en dikkat ettiğimiz kurallardan biri ancak bu şekilde IC-OOC sinir uçlarıyla oynanıp ceza verdirilme niyetiyle abuselanacak kadar katı değil, o silahı gördüğünüzde gerçekten ölmeme niyetinde olan üç beş parça birşey çalıp para kazanmak isteyen karakterler canlandırıyorsanız arabanızın gaz pedalı kırılana kadar ters yöne gazlamanız gerekiyor.

Şikayet açılan oyuncu yönetim ekibimizden olduğu için şikayet açan tarafın FearRP ihlalini hoşgörüyle karşılamış olalım, ceza verilmeyecek.