Konu: [02.03.2022] Artyom_Bayzhanov - Rk kuralı ihlali + Zorbalık  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2022 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artyom Bayzhanov - @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:40/19:33 - 02.03.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Zorbalık rolü + Rk kuralı ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah vakti kumarhanede oyun oynatırken mekanımızı bastılar ve beni rk ettiler, sonra kaçırdılar. Gittiğim yerde Artyom_Bazhanov karakteri önce silah zoru ile Havlatma rolü (/soru ve ticket açtım yasak olduğunu söylediler) ve Rk kuralı ihlali yaptı. ben ise rolümü bozmadan role devam ettim rol bittikten sonra ise bu şikayeti yazıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk rk olduğum an:
Spoiler: GösterGizle

Artyom_Bayzhanov Rk kuralı ihlali:

Silah zoru ile Zorbalık rolü:
Kişi Ss'te; Andre biraz daha havlasana, yoksa kafana sıkacağım diyor. (/soru ve ticket açtığımda yasak olduğu söylendi)

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum. İyi forumlar.

#1 - 02.03.2022 22:44
2. AŞAMA KURALLARI
6. Bu seviye bir oluşumdaki karakterler, İllegal rol uygulanan bir kişiye zorbalık yöntemi ile kendisine hakaret ettirmek yasaktır.
Ben sana, kendine hakaret ettirmedim. Sadece havlattım ve miyavlattım. Ortada bir hakaret yok. IC olarak zorbalık var mı? Evet var, ama hakaret yok. Eğer böyle rollerden dolayı triggerlanıyorsan illegal rol yapmamalısın. Karakterinle çok fazla bütünleşmemeni öneririm. (:
Alıntı
6. Bu seviye bir oluşumdaki karakterler, İllegal rol uygulanan bir kişiye zorbalık yöntemi ile kendisine hakaret ettirmek yasaktır.

RK ihlaline gelirsek, emote ile ayağından vurduğumu belirtiyorum sonrasında yere nişan alıp sol tık yapacağım sırada sağ tık boşluğa düşüyor, basmıyor ve karşımda duran sana yere ateş açacağım yerde karakterim sana ateş açıyor. Yakın mesafede olduğun için ve daha önceden yaralı olduğun için tek hitte düşüyorsun. Durumu sana açıklamıştım fakat şikayet açmayı tercih etmişsin.

Bonus: Fear-RP ihlalin.

#2 - 02.03.2022 22:58
2. AŞAMA KURALLARI
Ben sana, kendine hakaret ettirmedim. Sadece havlattım ve miyavlattım. Ortada bir hakaret yok. IC olarak zorbalık var mı? Evet var, ama hakaret yok. Eğer böyle rollerden dolayı triggerlanıyorsan illegal rol yapmamalısın. Karakterinle çok fazla bütünleşmemeni öneririm. (:
Alıntı

RK ihlaline gelirsek, emote ile ayağından vurduğumu belirtiyorum sonrasında yere nişan alıp sol tık yapacağım sırada sağ tık boşluğa düşüyor, basmıyor ve karşımda duran sana yere ateş açacağım yerde karakterim sana ateş açıyor. Yakın mesafede olduğun için ve daha önceden yaralı olduğun için tek hitte düşüyorsun. Durumu sana açıklamıştım fakat şikayet açmayı tercih etmişsin.

Bonus: Fear-RP ihlalin.

#3 - 03.03.2022 01:23
Artyom karakteri Oluşum Kuralları kapsamında ceza alacak.