Konu: Khan Karabekian / Michael Tavidian / Arman Sarafian | Terörizm, DM  (Okunma sayısı 687 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.03.2022 15:02
Küçük yaşlı kardeşim, konu vurulmamız değil, yetkili rolü izledi, şikayet açabilirsin dedi açıyorum. Hastaneye gelip rolleri baltaladığınız, yok çalışanlar için geldik diye yalan söylüyorsun, ekran görüntüsünde, videoda herşey net, susup sonuçlanmasını bekleyebilirsin, susturamıyoruz seni.

#11 - 02.03.2022 15:08
samp oynamaya dün başlamışsın bugün burada çatpat türkçen ile konuşmaya çalışıyorsun. küçük yaşlı kardeşin olarak rica ediyorum, problemin kişisel ise bana discorddan ulaş burayı daha fazla saçmalıkların ile kirletme

#12 - 02.03.2022 15:12
Senin gibi küçük yaşlı, toxic bir tipleme ile ne gibi bir kişisel sorunum olabilir, şikayeti uzatan sensin, suçluluk psikolojisi altına girmişsin çıldırıyorsun. Yaptığın hatalı, savunmanı yaptın, neyi uzatıyorsun?

#13 - 02.03.2022 15:15
"Ek açıklamalar(varsa): Üç kişininde rol imkanı sunmayarak hastaneye baskın attıkları için ceza almasını talep ediyoruz."

Baskın?  :garip:

Anlamadığım tek nokta şu ne hastane baskını? Duyan da hastaneye silahlı bir şekilde bastığımızı sanacak. Hastaneye olan bir ortaklığımız var bunu da kendi sslerin ile zaten sunmuşsun. Sen videodan dolayı sanki fazla içerlemişsin.

#14 - 02.03.2022 15:15
Savunmalar yapıldıysa konu incelenmek üzere kilit.

#15 - 03.03.2022 01:30
Şikayet incelendi.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, her iki tarafın da hataları var, aşağıda başlık başlık açıkladım.

VCPD tarafı: Bir olay yaşanmış şüpheli araç takibe alınmış ve karşı taraf da doğal olarak kontrolden kaçmak ve silahını yakalatmamak için ateş etmiş. Bu olay sonucunda vurulmuş ve hastaneye götürülmüşsünüz. Hastanede karşıdakilere karşı o an IC olarak rastgele sayacağımız kişilere "s***cez onları" türünde bir ithamla konuşmak pek mantıklı değil, o anda dışarıdan görülen şey oyun dışı sinirin oyuna vurulması oluyor ki bu da istediğimiz bir şey değil. Karşı taraf tahrik etti veya etmedi fark etmeksizin role böyle yansıması uygun değil özetle. Ayrıca her olayı takibe almalısınız diye bir kaide yok, şüpheli aracı bildirdiniz, ekip yetersizse ve araçtaki şüphelilerin tehlikeli varlığı söz konusuysa farklı bir zamanda durdurabilirdiniz, bu tür konularda aceleci davranmamalısınız - yani o gece o olay çözülmeli diye şartlanmamalıyız.

Kasparov tarafı: Olayda şüpheli araç olarak bildirilmiş ve takibe alınmışsınız, buna karşılık olarak polislerden kurtulmak adına ateş ediliyor, her şey buraya kadar normal. Ancak şikayetteki linkte belirtilmiş olan videodaki gibi bir klip çıkarmak adına iki ekibi kolayca defetmenize rağmen hala üstüne gidip ateş etmeniz, özellikle havalimanı gibi bir bölgede mantıklı değil. Bunun yanında daha olay soğumamışken hastaneye aynı araçlarla gidip kendinizi bir nevi ele verme durumunuz onaylı birlikten bekleyeceğimiz bir davranış değil, saldırıda kişisel aracın kullanılmasını geçtim bir de bununla hastaneye sivil olarak gitmek direkt eşkalinizi karşıya sunuyor - bu yüzden olası bir soruşturma rolünde metagame suçlamaları zayıf kalacaktır. Hastane ortaklığı gibi bir durum söz konusuysa eğer görüntülerdeki gibi bir rol olmamalı, yani kurumsal bir ortaklığı vs. temsil ediyorsanız sizin işiniz lobide resepsiyonluk yapmak veya orada yatanlarla görüşmek değildir, bunu yapacak kişiler hastanede çalışan doktor, hasta bakıcı veya hemşiredir. Vice Social paylaşımı konusunda net yargıya varmak istemiyorum ancak arkaya yaralı polisleri kadraja alarak post atma olayı pek normal gelmedi ancak bunu da tekrarlamayın. Hastane alanında bir legal kol/yatırım gibi bir planınız varsa bu açıklamalarımı dikkate alarak yapmanız ilerleyen süreçte ne bizim ne de sizin başınızı ağrıtacaktır.

Yukarıda belirtilmiş karşılıklı hatalardan ötürü uyarıyla kapatıyorum, olası bir şikayette burası referans alınabilir.