Konu: [26.02.2022 - Cortes Ckaste, Keegan Willerford ] CR - C-shot  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.02.2022 23:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cortes Ckaste @kayNKaan - Keegan Willerford - @Elysif 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.02.2022 - 00:01 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming, C-SHOT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde birlik üyelerimle Kasparov üyeleri barda bir kavga çıkartıyor ve sonrasında yaşanan olayların devamında Kasparov üyeleri sokağa sıkıyor, çatışma sırasında tam bittiğini zannedip "Ne oluyor?" yazacağım sırada arkadaş üzerime arabayı sürüp beni düşürüyor ve arkadan arkadaşı bu avantajı kullanıp silahla bana sıkıyor. Arkadaşın ve beni düşüren arkadaşın ihlallerine baktığımız zaman DM'den yedikleri cezalar ortada, büyük ihtimal bunları yaparken sestelerdi. Beni düşüren arkadaşın videosunda da gözüküyor fakat ihlal olduğunu bildiği için sanırım videodan kırpmış.
İkinci olarak, Keegan Willerford denen arkadaş ben arkadaşı tarafından CR yediğim anda gelip vuruyor. Ekstra beni vururken kendi videosunda "c shot" attığı da bariz bir şekilde görülüyor. Bunu da değerlendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

00:34'e alabilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.02.2022 23:29
Selamlar, videoda gözüken şey C-shot kapsamına girmez, bir mermi ateşleyip mermilerim sekmesin diye eğiliyorum, eğer tekar kalkıp aynı hareketi sergileseydim bunda haklı olabilirdiniz, fakat burada bir C-shot yok, mermilerim sekmesini azaltmak için eğiliyorum. Car Ram savunmasını Cortes Ckaste yapacaktır.

#2 - 27.02.2022 17:08
Keegan karakteri için bir problem görülmedi.

Savunmanızı 24 saat içerisinde şikayet konusuna ekleyin. @kayNKaan

#3 - 27.02.2022 18:29
Karakterim IC olarak o an heyecana kapıldı kaçmaya çalışırken yanlışlıkla onu ezdim zaten birdahada ezmiyorum.

#4 - 28.02.2022 10:47
Savaşın heyecanlı ile bazı şeyleri göz ardı edebiliyoruz fakat bir kere çarpıp geri gidip tekrar çarpıyorsunuz. Bu yüzden ceza alacaksınız.