Konu: Tyndall_Snyder - R20'ye aşağılayıcı ve küçük düşürücü rol - 27.02.2022  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2022 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyndall Snyder @yayikayran

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Salazar birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.02.2022 - 20:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: R20'ye aşağılayıcı ve küçük düşürücü rol.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar kişiler aşırı agresif rol ve birlikleri onaylandıktan bir ay geçmeden böyle bir role giriyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/791679513783828503/947551195210322081/samp_27_02_2022_20_48_47.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum.

#1 - 27.02.2022 21:16
Öncelikle selamlar, bulunduğum oluşum sunucunun yaklaşık başlarından beri bulunan bir oluşum olan "İDLEWOOD MAFİA BRİMS". Beyan ettiğine göre yaklaşık 2 haftalık olduğunu söylemişsin orayı tam olarak anlamadım. Şimdi savunmama geçeyim.

Bulunduğumuz durumda yirmi kişi bulunuyoruz, karakterin dokunulmaz gibi davranıyor. Diğerlerini zorbalıyoruz, karakterin sanki hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor. OOC olarak sana bir şey yapmayacağımız durumu İC olarak kullandığını fark ettim, üstelediğimde ateş açarım tarzında konuşuyorsun. Orada tam tamına 20 kişiyiz, bende sana orda sataşıyorum. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorsun, ben senin ensene vurduğumda ise aktif rolün ortasında "/q" komutunu kullanıyorsun. Yapmadığım rolün üzerinden şikayet açmana ise güldüm.

Bunun üzerine kendi şikayetimi oluşturacağımı belirteyim, savunmam bu şekildedir. Şahsım tarafından başka bir ileti gelmeyecek.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 27.02.2022 21:18
Öncelikle selamlar, bulunduğum oluşum sunucunun yaklaşık başlarından beri bulunan bir oluşum olan "İDLEWOOD MAFİA BRİMS". Beyan ettiğine göre yaklaşık 2 haftalık olduğunu söylemişsin orayı tam olarak anlamadım. Şimdi savunmama geçeyim.

Bulunduğumuz durumda yirmi kişi bulunuyoruz, karakterin dokunulmaz gibi davranıyor. Diğerlerini zorbalıyoruz, karakterin sanki hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor. OOC olarak sana bir şey yapmayacağımız durumu İC olarak kullandığını fark ettim, üstelediğimde ateş açarım tarzında konuşuyorsun. Orada tam tamına 20 kişiyiz, bende sana orda sataşıyorum. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorsun, ben senin ensene vurduğumda ise aktif rolün ortasında "/q" komutunu kullanıyorsun. Yapmadığım rolün üzerinden şikayet açmana ise güldüm.

Bunun üzerine kendi şikayetimi oluşturacağımı belirteyim, savunmam bu şekildedir. Şahsım tarafından başka bir ileti gelmeyecek.
Spoiler: GösterGizle

Oyunda alt + tab buguna giriyorum ve oyundan çıktığım gibi girmem bir oluyor. Artı olarak 5 dakika geçmeden oyuna giriyorum ve admin log kayıtlarına baktığında her şeyi görecektir.
« Son Düzenleme: 27.02.2022 21:24 Skysurge »

#3 - 28.02.2022 10:57
Merhabalar, birlik liderlerine küçük düşürücü roller yasaklanmıştır. Alvaro Salazar'ın bir ihlal yaptığını düşünüyorsanız şikayet açmalısınız. İhlale ihlal ile karşılık vermek doğru değildir. Bu sebep ile karakteriniz ceza alacak.