Şikayetin kendimle alakalı kısmına ek bir ileti daha göndereceğim. Benim karakterimi nereden tanıdıklarını bilmiyorum.
@Heroldina 'nın yanınladığı videoda benim karkaterimin vurulmasındna yaklaşın on beş yirmi dakika sonra da onun karakterini vuruyorlar. Bu sırada sürücü arkadaş emote kopyalamak yerine forumdaki birlikler kısmından aldığı karakter ismini kopyalıyor ve Danniel_Sullivan yazıyor. Karakterleri tanımadan birlik listesinde yukarıdan aşağıya doğru arayarak vurdukları gayet açık ve net.
Karakterimi tanımıyorlar, kapüşonluyla, yeleksiz şekilde motora binip gezen bir karakterin arkasından gelip motorunu devirip ateş etmek '' IC olarak dostlarımız, kasaba paylaşılamıyor, başka mcler var. '' tarzı kalıplara sığdırılamaz. Devils Law'la konuşuyorsanız ve destek istiyorlarsa, Despicables MC üyelerine karşı destek istiyorlar, şehirde yeleksiz ve kapüşonlu şekilde gezen motorculara karşı değil. Hood bölgesinden çıkan bir motorcu da değilim. Birlik üyelerine forum üzerinden bakıp kullandığınızı düşündüğüm(emin olmamakla birlikte yazıyorum.) üçüncü parti yazılımların isim, can vs. değerleri gösteren eklentisiyle birlik üyelerini gördüğünüz zaman peşlerinden gidip vuruyorsunuz. Aynı kasabada olan iki motor kulübü varsa ve savaş bu yüzden patlak vermeye başlıyorsa, o kasabada maskeyle gezen bir motorcuyu vurmanız sizce de saçma olmaz mı? Sonuçta bu sizin müttefikiniz de olabilir, müttefikiniz olmadığından emin olduğunuz açıkça görülüyor, planlı bir saldırı yaptıysanız planlamasını merak etmiyor değilim. Planlı bir saldırı yapmadıysanız, neden bir kasaba için savaşan üç - dört motor kulübü varken o kasabadaki maskeli bir motorcuya direkt olarak ateş açıyorsunuz?
Benim karakterimi de aynı şekilde birlik listesinden bakıp, üçüncü parti yazılım veya rastgele şekilde denk gelerek(?) bulup vurdukları belli oluyor.
@Heroldina 'nın paylaştığı, sürücü karakterin emote yerine Danniel_Sullivan yazısını kopyaladığını gösteren video.Danniel Sullivan maskeliyken ateş etmeleri, söylediğim üçüncü parti yazılımın isim gösteren eklentisi sayesinde görüp ateş ettiklerini düşünüyorum. (Emin olmayarak suçluyorum.)
Açılan ek bir hile şikayeti de bulunuyor.Ayrıca savaşta kullanılan üç karakterden birinin, (
@somebody kullanıcısının karakteri.) isim değişikliği üzerinden 48 saat geçmeden Call of Raven oluşumuna alındığını ve savaşa katıldığını gördüm.
Son olarak, bana karşı yanıt atacaksanız lütfen toxiclemeden yanıt atın, şikayet sayfalarını incelediğimde Discord'da ne idüğü belirsiz kanıtlarla birlikte olayın çok alakasız yerlere saptırıldığını gördüm. Bana karşı yanıt atacaksanız, toxiclemeden yanıt atın lütfen.