Konu: [22.02.2022]Maske_26814 & Maske_1192 & Maske_22510 Toplu şikayet  (Okunma sayısı 607 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.02.2022 15:43
Gereken savunmaları arkadaşlarım yapmış. Tırt bir Roleplay serverinden, Vice'a geldiğiniz çok belli oluyor. Umarım en yakın zamanda geldiğiniz tırt:rp serverine geri dönüş yaparsınız. Server kalitesini düşürüyorsunuz, açılan şikayetler trajikomik.

Laffy adlı şahıs nasıl FM'a girdi onu anlamak da güç. FM yetkisini kullanarak aşama/hood kaybetmeden konsept değişti, ikinci hood/işletme olarak; birçok MC kulübünün haftalarca/aylarca istediği işletmeyi birkaç gün içerisinde aldı. Laffy adlı yetkilinin bu ayrıcalıkları hak ettiğini düşünmüyorum. Umarım en yakın sürede gereken yapılır. OOC kin besleyen, konsept değişirken "Serverdeki bütün çakma MC'ları bitireceğiz" diyip kültürden yoksun olmaları, gerçekten komik.

SS'de gözüktüğü gibi, ooc olarak hiçbir sorun yokken sırf IC rollerde ezildikleri için kinlenmişler. Böyle insanların platformdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

Tamam kanka öğrenip geliriz kültürü.  :manifdog
Zahmet olacak, takıldığınız yer olursa tanıtıma uğra el kitabı gibi. Bir şeyler kaparsınız belki.

#21 - 22.02.2022 16:07
Gereken savunmaları arkadaşlarım yapmış. Tırt bir Roleplay serverinden, Vice'a geldiğiniz çok belli oluyor. Umarım en yakın zamanda geldiğiniz tırt:rp serverine geri dönüş yaparsınız. Server kalitesini düşürüyorsunuz, açılan şikayetler trajikomik.

Laffy adlı şahıs nasıl FM'a girdi onu anlamak da güç. FM yetkisini kullanarak aşama/hood kaybetmeden konsept değişti, ikinci hood/işletme olarak; birçok MC kulübünün haftalarca/aylarca istediği işletmeyi birkaç gün içerisinde aldı. Laffy adlı yetkilinin bu ayrıcalıkları hak ettiğini düşünmüyorum. Umarım en yakın sürede gereken yapılır. OOC kin besleyen, konsept değişirken "Serverdeki bütün çakma MC'ları bitireceğiz" diyip kültürden yoksun olmaları, gerçekten komik.

SS'de gözüktüğü gibi, ooc olarak hiçbir sorun yokken sırf IC rollerde ezildikleri için kinlenmişler. Böyle insanların platformdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

Tamam kanka öğrenip geliriz kültürü.  :manifdog
Zahmet olacak, takıldığınız yer olursa tanıtıma uğra el kitabı gibi. Bir şeyler kaparsınız belki.
Kanka bir şey bilmiyormuşuz zaten, şimdi sizin tanıtıma gelince bildiklerimizi de unutmayalım. Yardım için teşekkürler.

#22 - 22.02.2022 17:50
Ben başka motorcularla savaştım, bunlar gelip beni vurdular. Videoda gözüktüğü gibi benim olayımda da ilk cr attılar, sonra da inip üç kişi sıktılar. Benim adıma paylaşılan sslerdeki motorumun konumundan cr attıkları zaten anlaşılır. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım gece gece.

#23 - 22.02.2022 18:38
Ben başka motorcularla savaştım, bunlar gelip beni vurdular. Videoda gözüktüğü gibi benim olayımda da ilk cr attılar, sonra da inip üç kişi sıktılar. Benim adıma paylaşılan sslerdeki motorumun konumundan cr attıkları zaten anlaşılır. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım gece gece.
Cr atan yok, her düştüğünüzde cr demek hile demek veya şikayet açmak zorunda değilsiniz. Başka motorcu dediğin rolüne gittiğim ve ic dostum olan insanlar, ne için savaştığınızı bile bilmiyorsunuz.Cr diyip geçiceğine kanıtın varsa, yeni bir şikayet oluşturman daha mantıklı, burda şöyle böyle oldu diye kimseyi bir oyun için kandırmaya gerek yok.Yetkili kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 22.02.2022 18:43 Ducatro »

#24 - 22.02.2022 23:53
 O yüzden ak ile sıktığın için koşmuyordum ya zaten. Bir anda geldiğiniz için ne yapmamı planlıyorsun anlamış değilim   2 kere ctrl bastım diye şikayet açman traji komik.

« Son Düzenleme: 23.02.2022 17:38 Ertan »

#25 - 23.02.2022 23:10
Öncelikle selam, sizin ile savaşa girme sebebimiz ic olarak saygısızlığınız ve Devil's Law ile aynı masada olup, bir kasabayı 2 mc nin paylaşmak istemedikleri, bunu ic olarak konuştuk kendilerine de sorabilirsiniz. Sonrasında gelip Devil's Law konuşacaktı ve bizde arkasında duracaktı, olayın devamında bir çok birlik olaya dahil oldu ve Call of The Raven oradan tamamiyle çekildi. Daha sonrasında Dillimore dağlarda gezerek orayı izledik, kanıt olarak ekleyeceğim ve kendileride görmüştür siyah premier full Dillimore içerisindeydi. Daha sonrasında Vasili'nin çıktığını ve herkesin çıktığını görüp, bindikleri aracı takipledik, sıkıp ic olarak Vasili'yi geri aldık durum bu. Olaylar baştan sona çok büyütülerek dile getiriliyor. Açık olarak her şey yazdığım gibi, ic de sorabilirsiniz ooc de Devils Law'a gidip konuşuyoruz ve gidip orayı alacağız gibi role giriyoruz daha sonrasında savaş başlıyor.
Çevrede geziyoruz: https://cdn.discordapp.com/attachments/829332248037818458/945613649697988628/sa-mp-012.png

Daha sonrasında aramaıza gelen arkadaşlarımızın discordunda Laffy' nin yazdığı şeyler, forumda toxic denildi. Fakat kendilerini ooc olarak ne tanıyoruz, ne de başka bir durum söz konusu, bize bu kadar kinlenip, her yerden şikayet açmalarını anlamış değilim. Bunun gibi daha bilmediğimiz ve hakkımızda çok konuştuğu şeylerin olduğuna eminim.(özürlü mc)
https://cdn.discordapp.com/attachments/829332248037818458/945614386536538183/unknown.png
Gereksiz iftira ve gereksiz sayfa kirliliği, savunmam burada mevcut.

#26 - 24.02.2022 03:08
Şikayetin kendimle alakalı kısmına ek bir ileti daha göndereceğim. Benim karakterimi nereden tanıdıklarını bilmiyorum.

@Heroldina 'nın yanınladığı videoda benim karkaterimin vurulmasındna yaklaşın on beş yirmi dakika sonra da onun karakterini vuruyorlar. Bu sırada sürücü arkadaş emote kopyalamak yerine forumdaki birlikler kısmından aldığı karakter ismini kopyalıyor ve Danniel_Sullivan yazıyor. Karakterleri tanımadan birlik listesinde yukarıdan aşağıya doğru arayarak vurdukları gayet açık ve net.

Karakterimi tanımıyorlar, kapüşonluyla, yeleksiz şekilde motora binip gezen bir karakterin arkasından gelip motorunu devirip ateş etmek '' IC olarak dostlarımız, kasaba paylaşılamıyor, başka mcler var. '' tarzı kalıplara sığdırılamaz. Devils Law'la konuşuyorsanız ve destek istiyorlarsa, Despicables MC üyelerine karşı destek istiyorlar, şehirde yeleksiz ve kapüşonlu şekilde gezen motorculara karşı değil. Hood bölgesinden çıkan bir motorcu da değilim. Birlik üyelerine forum üzerinden bakıp kullandığınızı düşündüğüm(emin olmamakla birlikte yazıyorum.) üçüncü parti yazılımların isim, can vs. değerleri gösteren eklentisiyle birlik üyelerini gördüğünüz zaman peşlerinden gidip vuruyorsunuz. Aynı kasabada olan iki motor kulübü varsa ve savaş bu yüzden patlak vermeye başlıyorsa, o kasabada maskeyle gezen bir motorcuyu vurmanız sizce de saçma olmaz mı? Sonuçta bu sizin müttefikiniz de olabilir, müttefikiniz olmadığından emin olduğunuz açıkça görülüyor, planlı bir saldırı yaptıysanız planlamasını merak etmiyor değilim. Planlı bir saldırı yapmadıysanız, neden bir kasaba için savaşan üç - dört motor kulübü varken o kasabadaki maskeli bir motorcuya direkt olarak ateş açıyorsunuz?

Benim karakterimi de aynı şekilde birlik listesinden bakıp, üçüncü parti yazılım veya rastgele şekilde denk gelerek(?) bulup vurdukları belli oluyor.

@Heroldina 'nın paylaştığı, sürücü karakterin emote yerine Danniel_Sullivan yazısını kopyaladığını gösteren video.
Spoiler: GösterGizle

Danniel Sullivan maskeliyken ateş etmeleri, söylediğim üçüncü parti yazılımın isim gösteren eklentisi sayesinde görüp ateş ettiklerini düşünüyorum. (Emin olmayarak suçluyorum.)
Açılan ek bir hile şikayeti de bulunuyor.

Ayrıca savaşta kullanılan üç karakterden birinin,  ( @somebody kullanıcısının karakteri.) isim değişikliği üzerinden 48 saat geçmeden Call of Raven oluşumuna alındığını ve savaşa katıldığını gördüm.

Son olarak, bana karşı yanıt atacaksanız lütfen toxiclemeden yanıt atın, şikayet sayfalarını incelediğimde Discord'da ne idüğü belirsiz kanıtlarla birlikte olayın çok alakasız yerlere saptırıldığını gördüm. Bana karşı yanıt atacaksanız, toxiclemeden yanıt atın lütfen.

#27 - 24.02.2022 03:56
Benim açımdan sonuçlanabilir, cevap yazmak dahi istemiyorum.

#28 - 24.02.2022 11:28
Merhabalar, şikayet incelendi. Öncelikle şunu söylemeliyim ki "Oyun Oynadığınızı" unutmayın. Şikayet açmak için açmayın. Bir şikayet açılıyorsa saygı ve üslup çerçevesi içerisinde savunmalar, şikayetler yapılır ve yönetici kararı beklenir.

Gerekli karakterler ceza alacak. K&A.