Konu: Elena Salazar - Pedofili rolleri ve ihlaller zinciri; 25.02.2022  (Okunma sayısı 567 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.02.2022 13:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elena_Salazar @MiniBoys11

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Muhbir rolleri için şahit karakterler; Logan Brooks, Bjorn Kjear @Purse  @Rowdy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.02.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ekran görüntülerinin altına tek tek ekledim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Non-RP: GösterGizle

Pedofili rolleri: GösterGizle

Türkçe terim: GösterGizle

Ortak nezaket, aktif rolde /b: GösterGizle

Powegaming: GösterGizle

Pantolonunu çıkartmadan iç çamaşırını çıkartıyor. Önümde soyunmasına rağmen görmemi bu şekilde engelliyor.

Muhbir Rolleri: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İl-legal bir karaktere, hood onaylı bir birlik sahibinin eşi olmasına rağmen polise sığınıyor. Şahit olarak eklediğim karakterler ihbar üzerine gelen taraf. Onaylıyacaklarına eminim. Ve diğer bir çok kural ihlali...

#1 - 26.02.2022 17:18
Gün içerisinde savunma yapılacaktır.

#2 - 26.02.2022 21:50
-NON-RP konusuna gelirsek burada NON-RP lik durum yok kişiyi do ve b kanalından uyardım PM kapalı olduğu için ama kişi hiçbir türlü aldırış etmeden  rolüne devam etti, bende sürekli rp kuralı olduğu için karşılık vermek durumunda kaldım.
- Pedofili rolünden E-RP Rolüne kendisine giriyor Pedofili rolü kurallını mantıken kendisi bozuyor karakteri +18 yaş küçük olduğu için kendisinin jail yemesi gerekir, Kısacası E-RP başlatan o.
-Kişinin bu kadar OOC bu kadar hata yaptığı için Bu da otomatik IC role yansıdı Bu hatayı kabul ediyorum.
- Burada Ortak nezaket veya aktif rolde /b bölmek göremiyorum kişi ./PM kapattığı için hiçbir türlü uyarıda bulunamadım
- PG rolünde hiçbir sorun göremiyorum ufak hatalar böyle olabilir PG anlamı Gerçek hayatta yapamayacağınız şeyleri oyunda yapmaktır.
-Muhbir rolünde :  Muhbir rolü olmuyor İllegal' in legal sığınması durumudur, burada polisi arıyorum sonradan kişi PM den uyardığı için dışarıda polisleri gönderdim rolde bir aksamada olmadı kişiye hiçbir türlü zararım olmamıştır.

#3 - 26.02.2022 23:20
Açan taraf yasaklandığı için şikayet geçersiz sayıldı.