Arkadan kelepçeli birisini kelepçesinden tutuyorsam arkasındayımdır, bilmem nereden koşup bana vuramaz.
Emote yazarken hareket edemeyeceğim için, siz de o sırada pek rol paslamamıştınız - yakalanır yakalanmaz Matt Fagiana'n arabaya koşup camı kırması, bana CJ atarak araçtan atma rolü de buna dahil- eğer bir süre bekleseydiniz, ona göre rol yapabilirdim. Fakat siz önden at koştururcasına devam ettiğiniz için emote o an öyle oldu. Ki, sadece bir yumruk araca atıyorum, herhangi bir abuse yapmıyorum. Üstünlük sağlamıyorum.
Kelepçeli birisi kapıyı nasıl açıyor bilemiyorum.
Yine aynı şekilde herhangi bir trolling yapmıyorum. Sistem benim araçtan inmeme izin veriyor, ben de bunu trollemeden rolün devamına göre asansöre ilerliyorum.
Kişinin karakteri yeni, daha yeni PD'den ayrılmış ancak saçma bir şekilde konuşuyor yapacağımız her şeyi bize söylüyor. Kayıt anında olmadığım ancak söylediği şeylerde mevcut.
Bu bilgileri bilmek için PD olmak gerekmez. Herhangi bir yoldan geçen, legal olan kişiler de bu bilgileri bilebilir. Saçma bir rol görmüyorum.
Kişi avukat talep ediyor, avukat geç geleceğinden dolayı göz altına alıyoruz. Avukat geliyor, gözaltında olduğundan dolayı kelepçeli değil, avukat geldiği için gözaltından çıkarıyoruz ve kişi Q atıyor. Bak şu işe? (Emotelerden anlayabilirsiniz.)
[spoiler]
(QUİT düşmemiş chatloga, log kanıt sayılmıyor ancak yine de bırakıyorum.) [01:32:19] Stajyer Memur Spencer Price, Carolynn Heave adlı kişiyi gözaltından çıkarttı.

Rol boyunca aktif avukat olduğu halde beni göz altında bekleteceğinizden bahsediyorsunuz, daha sonra bana avukat yolda veya on dakika sonra gelecek gibi bir şey söylemeden gözaltına atıyorsunuz. Saatlerce göz altında bekleyecek olmadığımdan alt tab atıyorum, bir süre sonra da oyunu kapatıp
@Buvak-chan ile lol giriyorum. Eğer Q atacak olsaydım düz yolda peşimde araba yokken atardım, böyle bir fırsatım olduğu da açık ve net. Tutuklandıktan sonra Q atmamın bir anlamı kalmıyor.
İlgili ssleri de buraya bırakıyorum.
Süreye bakılırsa saliselik bir olay var zaten.