Konu: [04.02.2022 - Maske_23713, Maske_34086] Baskın Kural İhlali  (Okunma sayısı 428 defa)

#0 - 04.02.2022 06:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23713, Maske_34086

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4 şubat 2022, Sabah 5:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

2.2) ÇATIŞMA, SAVAŞ, BASKIN

Onaylı bir bölgeye saldırı düzenlemek için en az iki birlik ile koalisyon içerisinde olması gerekmektedir. Saldırıya katılan birliklerin forum üzerinde tanıtımları olmak zorundadır, aksi halde birlik olarak sayılmayıp ceza alabilirler.

Onaylı bölgeye sahip olan bir bölgeyi basmak isteyen Aşama 2 ve üstü birlikler kendi aralarında koalisyon lideri seçmek zorundadırlar. Koalisyon liderlerinin aşama seviyesi göz önünde bulundurulur ve ona göre gün içinde baskın hakkı tanınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: aşama 2 birlik bölgesini baskın yapmak için 2 koalisyon(birlik) yapması gerek. Ek olarak 24 saate bir(1) kez basılabilir ama 2 kez baskın gerçekleştirdiler.
İlk ss 1'nci sıktıkları yer, yine iki kişi basıyorlar, 24 saat geçmeden bir daha sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar kuralları tekrar okusun.  Hatalı rol olduğu için sslerdeki rol silinsin, rklı süresi boşuna beklemek istemiyorum. Rakem'n ve Marcello'nda rk süreleri silinsin
« Son Düzenleme: 04.02.2022 06:12 nevzvt »

#1 - 07.02.2022 12:31
@JPWLONGSS @BigDrill savunmanızı bekliyorum

#2 - 07.02.2022 12:59
Kendi savunmam; Birinci olan baskınla alakam yok, bana denilene göre haraket ettim. Bu olay yüzünden şikayet edilen bir çoğu kişiyi birlikten attım, kanıtını oluşum şikayetinde görebilirsiniz. "R17" olan üyemizi bile bu sebebten dolayı attık, ikinci olan baskında Salazar ile beraberdik fakat herhangi bir "SS" bulunmuyor. Etiketlediğin diğer bir kişi, kendisi birlikten atıldı. Sebebi yine bu sebebten, hood basmadığını bana söyledi. Bunun yalan olduğunu anladığım gibi kişiyi birlikten attırdım, onun ve kendi adıma özür diliyorum. Söz hakkı yönetim üzerindedir, birlik üyelerini durdurmak için elimden geleni yapıyorum. Fakat her birliğin arasına girmiş bazı kötü kişiler olabilir, malesef bu bana denk geldi. Tekrardan olan şeyler için üzgünüm.

Ne kadar çaba verdiğimi sizin birliğinizden olan @Vasilyev  biliyor. İyi forumlar dilerim.

Kanıtlar;

#3 - 07.02.2022 16:49
İlk öncelikle, selamlar JPW burada yalan konuşmaya gerek yok dostum. Nevzat şimdi sizden bir kaç kişi bizim hoodumuzu basıyor, ondan itibaren ise sizin yaptığınızı yapıyoruz vur kaç bu yasak değilmiş galiba bizde size şikayet açmıştık yasak değilmiş. Hoodumuzu bastığınızdan sonra bizde vurup kaçıyoruz. Ayrıca , Jimmy Rolten vur dediği için ateş açtım kendisi benden Runk-up Onun ve kendi adıma özür diliyorum.

#4 - 07.02.2022 16:52
@JPWLONGSS @BigDrill savunmanızı bekliyorum
He birde JPW sağda solda attım diye laf yapıyorsun ben o birlikte olmak istesem hemen olurum, birliğin kurucularındanım verdiğin emek ise sadece sağda solda birlikte herkese sövmek ve yükselmekten yaptığın birşey yok.

#5 - 07.02.2022 18:06
2. baskında da tek birlik bulunuyordu, ikinci bir birlik yoktu. Zaten o sırada baskın atanlar iki kişiydi, sen ve diğer arkadaşın. Eğer farklı bir birlik olduğunu söylüyorsan bunu kanıtlamalısın, olmayan bir şeyi de kanıtlayacağını düşünmüyorum. Oyuncuyu birlikten atman hiçbir şeyi değiştirmez, ceza alması gerekiyor. Fakat hatayı anlamanız güzel bir nokta. Buna ek olarak buradaki asıl olay şu; bir gün içerisinde bir kez basabilirsiniz, iki veya daha fazlası değil. Kendin zaten iki kez bastığınızı söylemişsin, bu güzel. Kişilerin ceza almasını istiyorum.

#6 - 07.02.2022 20:25
2. baskında da tek birlik bulunuyordu, ikinci bir birlik yoktu. Zaten o sırada baskın atanlar iki kişiydi, sen ve diğer arkadaşın. Eğer farklı bir birlik olduğunu söylüyorsan bunu kanıtlamalısın, olmayan bir şeyi de kanıtlayacağını düşünmüyorum. Oyuncuyu birlikten atman hiçbir şeyi değiştirmez, ceza alması gerekiyor. Fakat hatayı anlamanız güzel bir nokta. Buna ek olarak buradaki asıl olay şu; bir gün içerisinde bir kez basabilirsiniz, iki veya daha fazlası değil. Kendin zaten iki kez bastığınızı söylemişsin, bu güzel. Kişilerin ceza almasını istiyorum.

Ben iki kere bastığımı söylemedim, Cyrus Harrington karakterinin sahibi iki defa basmış. Yazdıklarımda görülüyor, ayrıca **SS** olarak gördüğüm kadarıyla benim 2 kere bastığıma dair bir kanıt yok, çünkü iki kere basmadım. Bilinçli olmadığını belirttim, Cyrus Harrington karakterinin sahibi iki defa basmış ve ikinciye basılırken 1 defa bastığımızı sanıyordum. Sonradan bunun bilgisine eriştim, iyi forumlar admin kararını bekleyelim.

#7 - 08.02.2022 15:57
O bastı veya bilmiyordum diye şikayetten sıyırılmanız trajikomik. 2. baskını atan oluşum üyeleri tamamen hatalı, bunun kaçarı yok. Biz boşuna savaş sıralarında yüksek rütbedeki kişileri yanımızda tutmuyoruz, bilgi alıyoruz, plan yaparak hareket ediyoruz. Bu tarz savaşlarda birliğin yönetimi ihlal yapmamalı, aksine birlikteki oyuncuları ihlalden uzak durmalı.

#8 - 22.02.2022 12:09
Haberim yoktu, ikinci kez basılmış, o sık dediği için sıktım ve benzeri şeyler sizi yapılan ihlallerden kurtarmaz arkadaşlar. Birisi sizi bu ihlale sürüklüyorsa onu uyarmalısınız.

Cyrus Harrison ve Havor Arpian karakterleri cezalandırılacak.