Konu: Cyrus Harrison - Aimbot Şüphesi  (Okunma sayısı 657 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 17.02.2022 18:04
-
He bu arada, "Birlikten atılıınca çok ihlal yapınca. Onu bunu yapıp atılınca dostum dediğin adamların arkasından atıp tutma salllama, Milleti kötülüme, bunu ikinci kez yapıp yüzsüs gibi geldin. Cidden yazık dostum sana. Başka birliklere girmek için Dost dediğin adamları yalanlama."
Bu ileti sonrasında bayağı güldüm.

Birlikten atılma sebebimi bilmiyorsun sanırım, hakkımı aramam. Dostum dediğim kişilerin arkasından sallamadım, sallayacak kadar karakterli kişilikler değil zaten. Yüzsüz gibi geldin yeri koparttı beni. Haberin olsun beni tekrar davet eden senin R20'lerin. South Side'ye girmek için sizi yalanlamama gerek yok, rolümün kalitesi itibariyle yine de girebilirdim.  :'( :vice:
Atıldığın birliğe gimek için kırk takla at, giremeyince bunlar şöylede bunlar böylede şu hileyi kullanıyorlar şöyle yapıyorlar.. Boş iftiralara devam, karakter yoksunusun başka bir şey değilsin. :manifdog

#21 - 17.02.2022 19:25
Alakası olmadığı halde şikayete yorum atan kullanıcılar forum uyarı puanı ile cezalandırılacak. Şikayet inceleniyor.

#22 - 17.02.2022 19:42
Oynadığımız oyun Gta sa ve eski yapım bir oyun, Burada deagle kullansam tamam ama gördüğünüz üzere. Shotgun kullanıyorum Pompalı marka bir tüfek saçma atıyor, Mermileri dağılıyor saçma mermisi dağılıyor. Aim bot şüphesi diyor arkadaş, Aim bot yada o bu olsaydım bildiğin üzere Aim bot çoğu oyundada sadece sana kitlenir ve kafası sağa sola kaymaz ve birşey olmaz. Dediğim gibi arkadaşım anlamıyorum sizin bu boş şikayetlerinizi.

Merhaba, evet shotgun saçmalı bir silah, saçmalarla bir oyuncuyu kolay bir şekilde vurabiliyoruz. Fakat uzaktaki bir oyuncuya saçmalarla hasar vermek oldukça şans işi, bilek veya iyi oynamak değil, şans. Uzaktaki bir oyuncuyu üst üste iki kere saçmalarla 46 civarı bir hasar vermeniz, duvar arkasından mermi atmanız, farklı bir yere ateş ettiğiniz halde (video da gözüküyor, mermiler duvara isabet ediyor.) oyuncunun canı gitmesi anormal bir durum. Karakter yasaklanacak.