Konu: Lynch_Days Ate_Zacharias = Trolling, Retarded-RP, Fear-RP ihlali  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.02.2022 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @francisko Lynch_Days @atezach Ate_Zacharias

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @mikaelson Frank_Hanebuth @somebody Marshall_Burchhardt Bir kaç kişi daha var SS'de belli.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling, Retarded-RP, Fear-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood'da taklırken durduk yere gelip uğraştılar çok fazla anlatmaya gerek yok sslerde belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların zaten başka şikayetleride bulunuyor, gerekenin yaplmasını rica ediyorum.

#1 - 12.02.2022 20:48
Şahitliğimi onaylıyorum.
Hood içerisinde rol yaparken rolümüzü bu şekilde trolleyerek bozuyorlar, onun dışında Fear-RP hakkında konuşmaya gerek bile duymuyorum. Araca binip hood basıp mafyacılık oynuyorlar.

#2 - 12.02.2022 21:04
Arkadaşlar kendilerine araç sürüyordular ben afk'ydım oyuna geldiğimde orada tartışıyorlardı bende müdahalle ettim, troll falan yok.Hud konusuna geldiğimizde hud beyaz olduğu için şimdi fark ettim hud belli etmiyor.

#3 - 12.02.2022 21:07
Yeterli bir savunmaya benzemiyor. Herhangi bir kantın yok benim tüm kantlarım bulunuyor, yetkili bekleyebiliriz.

#4 - 12.02.2022 21:22
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişiler hood bölgemize gelip ayrıca brawl başlattılar. Olayın ekran görüntüsünü alamadım çünkü o sırada brawldaydım.

Kişilerin brawl başlattığına dair kanıt: https://i.hizliresim.com/byv3o09.png

#5 - 15.02.2022 15:24
Ate_Zacharias adlı karakter kural ihlalinden dolayı ceza alacak.