Herhangi bir metagaming ya da /taksici yazıp seni çağıracak halim yok, öncelikle şu konuda anlaşalım ki chatte görüldüğü üzere reklam vermişsin. Ben karakterimle telefona bakarak bu reklamı görmüşüm rolü yapabilirim. Troll amaçlı bir çağrı olmadığını az önceki savunma yorumumda açıklamasını yapmıştım, tekrardan yapayım senin için sevgili dostum taksiciler herhangi bir müşteriyi almak için beklettiği için ki bunu zamanında taksicilik yaptığım için çok iyi bilirim. Beni oyaladığını zannettiğim için şimdi iki saatte gelmez diye düşündüm. Oyundan çıkacağım zaman seni ilgilendirmez, istediğim zaman çıkabilirim ya da OOC işlerim çıkabilir buna yorum yapma hakkın yok sevgili dostum. Asıl konuya dönecek olursak, senin paranı zaten vermişim ki vermek zorunda değilim, "Dostum teşekkürler gerek kalmadı. Seni de buraya boşuna getirdim, şu parayı alırsan sevinirim" demişim ve konu kapanmış, gereksiz yere konuyu uzatmayı seçiyorsun benim için sorun yok ancak bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım çünkü yetkililer bu şikayeti gülerek yorumlayacağından eminim, gereksiz bir şikayet olmuş dostum iyi günler.