Konu: Şikayet geri çekildi  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2022 16:59
Arşivlenebilir.
« Son Düzenleme: 11.02.2022 07:37 Batyouone »

#1 - 10.02.2022 17:10
Selamlar öncelikle, arkadaşla OOC şekilde tanıştığımız doğrudur ancak bu yapılan rolde herhangi trolleme amacı bulunmamakta. Tek taksici reklamını atan arkadaş oydu denk geldiği için aradım. Madende madencilik yapıyordum arabam yoktu, daha sonra arkadaşı madene çağırdım gelmesi uzun sürdü defalarca bana SMS attı falan çok bekledim. Bende bundan sıkılıp oyundan çıkma kararı aldım, çünkü herkes bilir ki taksiciler müşteri kaçırmamak için her müşteriye tamam geliyorum falan derler bende beni bekletiyor zannettim her neyse, arkadaşa ayıp olmasın diye bekledim daha doğrusu bir süreliğine oyunda AFK kaldım. Arkadaş gelince bir miktar para verdim, üstüne binmediğim taksi için benden daha fazlasını istedi ben yine de iyi niyetimin göstergesi adına parasını verdim, burada hangi sebepten ötürü şikayet açıyorsun sevgili dostum?  Zaten araban devletin üstüne kayıtlı, herhangi bir motor ömrü ya da benzin harcamıyorsun beni o kadar bekletiyorsun üstüne benden para koparmaya çalışıyorsun, tamam araban senin üstüne kayıtlı olsa bunun sorumlusunun bir kısmı ben olduğumu kabul edip parasını öderdim. Her neyse gereksiz derecede yetkilileri boşuna oyalacak bir şikayet herkes adına özür dilerim, bu arkadaşa herhangi OOC kin vesaire beslemiyorum bundan ötürü aradığımı falan zannetiyse yanılıyor, kendisinden de bizzat özür dilerim. İYİ GÜNLER VİCE  :vice:

#2 - 10.02.2022 17:13
Öncelikle savunmanın geçersiz olduğunu şöyle kanıtlayabilirim ki telefon konuşmamızın geçtiği saat belli kanıtı var ve adamın yanında olduğum dakikanın kanıtı var.
Arada ne oyundan çıkıcak vaktiniz vardı, loglara da bakabilirsiniz. Şahıs tamamiyle troll amaçlı bir çağrı yaptı, muhtamelen metagaming de olabilir. /taksici yazıp ismimi görünce çağırdı.

#3 - 10.02.2022 17:21
Herhangi bir metagaming ya da /taksici yazıp seni çağıracak halim yok, öncelikle şu konuda anlaşalım ki chatte görüldüğü üzere reklam vermişsin. Ben karakterimle telefona bakarak bu reklamı görmüşüm rolü yapabilirim. Troll amaçlı bir çağrı olmadığını az önceki savunma yorumumda açıklamasını yapmıştım, tekrardan yapayım senin için sevgili dostum taksiciler herhangi bir müşteriyi almak için beklettiği için ki bunu zamanında taksicilik yaptığım için çok iyi bilirim. Beni oyaladığını zannettiğim için şimdi iki saatte gelmez diye düşündüm. Oyundan çıkacağım zaman seni ilgilendirmez, istediğim zaman çıkabilirim ya da OOC işlerim çıkabilir buna yorum yapma hakkın yok sevgili dostum. Asıl konuya dönecek olursak, senin paranı zaten vermişim ki vermek zorunda değilim, "Dostum teşekkürler gerek kalmadı. Seni de buraya boşuna getirdim, şu parayı alırsan sevinirim" demişim ve konu kapanmış, gereksiz yere konuyu uzatmayı seçiyorsun benim için sorun yok ancak bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım çünkü yetkililer bu şikayeti gülerek yorumlayacağından eminim, gereksiz bir şikayet olmuş dostum iyi günler.

#4 - 10.02.2022 17:25
Herhangi bir metagaming ya da /taksici yazıp seni çağıracak halim yok, öncelikle şu konuda anlaşalım ki chatte görüldüğü üzere reklam vermişsin. Ben karakterimle telefona bakarak bu reklamı görmüşüm rolü yapabilirim. Troll amaçlı bir çağrı olmadığını az önceki savunma yorumumda açıklamasını yapmıştım, tekrardan yapayım senin için sevgili dostum taksiciler herhangi bir müşteriyi almak için beklettiği için ki bunu zamanında taksicilik yaptığım için çok iyi bilirim. Beni oyaladığını zannettiğim için şimdi iki saatte gelmez diye düşündüm. Oyundan çıkacağım zaman seni ilgilendirmez, istediğim zaman çıkabilirim ya da OOC işlerim çıkabilir buna yorum yapma hakkın yok sevgili dostum. Asıl konuya dönecek olursak, senin paranı zaten vermişim ki vermek zorunda değilim, "Dostum teşekkürler gerek kalmadı. Seni de buraya boşuna getirdim, şu parayı alırsan sevinirim" demişim ve konu kapanmış, gereksiz yere konuyu uzatmayı seçiyorsun benim için sorun yok ancak bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım çünkü yetkililer bu şikayeti gülerek yorumlayacağından eminim, gereksiz bir şikayet olmuş dostum iyi günler.

Dostum taksi metremin başlangıç fiyatı 200 dolar, sen bana 100 dolar veriyorsun, şehir içi de değil Tanrının unuttuğu yerden almaya geliyorum seni 100 dolar atıp taksiye ihtiyacım yok diyorsun. Böyle bir rol yok, ne olmuş da çölün ortasında taksiye ihtiyacın giderilmiş olabilir. Role girdiysen uymak zorundasın. Gereken işlemin uygulanmasını istiyorum savunmam bu kadar.

#5 - 10.02.2022 17:30
OOC işlerim çıkabilir herkesin çıkabilir dostum, bu benim elimde olan bir şey değil binlerce saat RP yapmış insanım rollerin ortasında bile işimi çıktığı oldu. Bu hiç birimizin elinde olan bir şey değil, sana bu konuda açıklama yapmak gibi bir zorunluluğum yok ki zaten açıklama yapmayacağım. Taksimetrenin 200 dolardan açıldığını sorun ediyorsan dostum gerçekten bu şikayeti açmana gerek yoktu, PM'den anlaşmaya gitmedin bile öncelikle bu sorunu aramızda çözebilirdik. Şikayete gerek olmadığını ve daha sonraki aşamalarda şikayete yönelmen gerekiyordu, bazı konularda anlayışlı olman gerekiyor, karakter meselesi tabi her neyse. Sorun ettiğin para miktarı 200 dolarsa ben sana bunun 2 katı kadarını öderim, burada önemli olan konunun para olduğunu düşünmüyorum bence sen bana zamanında kinlenmişsin OOC tanışıklığımız olması direkt şikayet açmanı gerektirmez, öncelikle bana ulaşsaydın paranı verirdim bu kadar dert ediyorsan tabi.. Ortada bir sorun olduğunu düşünmüyorum yetkililer de benimle aynı fikirde olacağını umuyorum iyi günler...

#6 - 10.02.2022 18:04
Sorun 200 dolar değil dostum beni sırf uğraştırmak için şehir içerisinden madene kadar getiriyorsun binmiyor 50 dolar para veriyorsun. O sırada başka bir kişiyi taksiye alabilirdim mesela. Pd'ye boş yere ihbar atıp meşgul etmek kadar gereksiz bir şey bu yaptığın. Ben sen beni trolle diye oraya gelmek zorunda değilim bir de dalga geçer gibi 100 dolar veriyorsun.

#7 - 10.02.2022 18:30
Dostum hem 50 dolar diyorsun hem 100 dolar diyorsun, sana verdiğim para miktarından bile daha emin değilsin, öncelikle SS'lerini kontrol et. Sorun para değilse ki öyle görünmüyor iki saattir tüm bana karşı yaptığın yorumlarda para hakkında yorumlar yapmışsın. Açtığın şikayette metagaming bile yok bence bazı rol kavramlarını öğrenip ondan sonra şikayetlere başvursan iyi olur, kendin bile şikayetin de daha ne dediğini bilmiyorsun. Gerçekten bu şikayetten bıktım, diyeceğim hemen hemen her şeyi dediğimi düşünüyorum, bir yanlışım olduysa senden özür diliyorum. Bu şikayet hakkında daha fazla savunma yapmayacağım gereksiz bir konu ve iki tarafta kendini yoruyor. Son kez ve tekrardan olmak üzere herkese iyi roller ve iyi günler diliyorum...  :vice:

#8 - 11.02.2022 13:47
Şikayetin geri çekilmesiyle birlikte konu kilit, arşiv.