Konu: Beshar_Corbajram - Geralt Harrington Güvenli bölge ihlali.  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.02.2022 01:37
Arkadaşın savunması yapıldığına göre şikayet sonuçlanabilir. İyi forumlar dilerim. O:-)

#11 - 09.02.2022 18:43
Selam, bron falan değilim orayı geçelim. Kanıtta sadece aktif savaş olduğunu gösteriyorum, oradaki polis dikkat çekmeli oyuncu değil. RK ihlali yaparak bir çok kez savaş dahil oldun, sana ateş açmadığımı söylüyorum. Daha önce düştüğünden kalma "/hasarlar" logu olduğunu düşünüyorum. Sonuçta düştüğünde sıfırlanmıyor bu. Bu faktörler göz önünde bulundurularak şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 10.02.2022 15:51
Selam, bron falan değilim orayı geçelim. Kanıtta sadece aktif savaş olduğunu gösteriyorum, oradaki polis dikkat çekmeli oyuncu değil. RK ihlali yaparak bir çok kez savaş dahil oldun, sana ateş açmadığımı söylüyorum. Daha önce düştüğünden kalma "/hasarlar" logu olduğunu düşünüyorum. Sonuçta düştüğünde sıfırlanmıyor bu. Bu faktörler göz önünde bulundurularak şikayet sonuçlanabilir.
Şakaysa komik değilse daha komik

#13 - 11.02.2022 14:10
Merhabalar,

Şikayet incelendi, forum konusundaki üslubunuza dikkat etmeniz için öncelikle hepinizi uyarıyorum. Şikayet konusuna geleceksek, ortada bir çatışma bulunuyor ve kısa süre içinde ateş edilen taraf güvenli bölgeye sığınıyor, oyuncu burada güvenli bölgeye sığınıyorsa kanıtlarınızı toplayıp şikayet açabilirsiniz güvenli bölgede vurmanızın herhangi bir mantığı bulunmuyor. İkinci olay ise sıcak bir çatışma halindeyken güvenli bölgeye sığınırsanız ateş eden taraf sizi düşürmek zorunda kalır bu da bir ihlal, burada iki tarafta hatalı görünüyor, fakat iki tarafı da uyarmakta fayda var, tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz. Herhangi bir karaktere ceza verilmeyecek, konu kilit.