ALINTILADIĞINIZ SİZE AİT OLMAYAN SKİNİN ASLI BİZİM ELİMİZDE DE MEVCUTTU. DOSYA TARİHİNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.

Burada temel birkaç sorun var arkadaşlar onlara değineceğim. Öncelikle kafa tamamen bize aittir kafa hiçbir şekilde alıntılanmadı. Ayrıca skin içeriğinin çoğu da zaten SİMS 4 ya da Brezilya sitelerinden alınıyor. Skin yapan arkadaşımız da takasla o skini elde etmiş. Ki tarih dönemine bakarsanız aynı döneme denk düşüyor. Zaten kendisinde var olan skindi. Yani siz o skini bir başkasından takas aldığınızı ifade ederek üzerine işleme yaparak ben bu skini ürettim diye atıyorsunuz aynısı da bizde zaten mevcut. Siz ilk attınız diye skinin size ait olduğunu düşünmeniz çok saçma gerçekten. Ben o karakter yüzüyle üç tane ayrı skin attım. Onlar dahi çalındı ve tabiri caizse çirkef bir tabirle KALTAK skini diye Chill dcsinde kullanılmış. İçerisinde değilim fakat platformda eskiyim, hemen hemen kimin kim olduğunu biliyorum o yüzden öğrendim. Hatta bu skinim de başka birilerine daha para karşılığı satılmaya çalışıldı. Sırf boyutunu düşürmek için günlerce 800 kb ayarı vermeye çalıştık. Sırf ayakkabısı ya da kıyafeti birinde var diye skinin çalıntı olduğunu iddia edemezsiniz. Vice Onaylı diye hanımefendi kendisi emeğiyle skini yapmış olsa evet diyeceğim de onaylı diye yaptığı eylem değişmiyor. Ben insanların emeğine saygı duyarım fakat sizin olmayan bir şeyi size aitmiş gibi lanse etmeniz ve ilk biz yoktuk bu kullanılamaz demeniz garip. Zaten elimizde var olan bir kıyafet modeliydi ki bu skinin yüzünü kendisi yaptı fakat sırf önce ekletti diye skin maalesef size ait olmuyor. Biz onun emeğini çalmıyoruz burada zaten paylaşılmış bir skin üzerinden değişikliğe gidiyoruz. Ki kafa alıntı değil kafa tamamen sıfırdan yapıldı. Defaat ile tekrar ediyorum. Siz alıntılayınca skin size nasıl ait oluyor onu anlamıyorum. Oyunun default skinleri var bir sürü. Şimdi herkes onları kullanıyor diye GTA'nın skinlerini çalmış mı oluyor? O zaman oyun içerisinde de kimse aynı default skinleri kullanamasın o da yasak olsun. Sizin karakter skininizi ya da karakterinizi birebir yansıtacak şeyiniz nedir? Yüzünüzdür. Bunu zaten biz yaptık, kıyafete gelince o da elimizdeydi oradan aldık. Keza sunucu skinlerinde de ortak kullanılan bir sürü yapılmış skin var. İnsanlar aynı skini kullanıyor diye birbirinden çalmış mı oluyor? Kendiniz birebir yapmış olsanız ve bizim elimizde o skinin kıyafet paketi olmasa evet diyeceğim ki size ait skin. Şu an bile skinler listesine girdiğinizde ortak kıyafetleri bulunan bir sürü skin mevcut. Bu sadece bu skine özel değil, biz de siteleri inceliyoruz.
Ortada size ait olan bir ürün üzerinde değişme yapılmadı, siz daha önce attınız diye de o kıyafetler size ait olmadı. Biz yüzünü orjinal bir şekilde kendimiz yaptık, kıyafeti de zaten var olan kaynağımızdan ben seçerek değiştirttim. Zaten benim iki kıyafetim daha var. Şimdi bu kıyafetlerin hiçbirini yapmadığınız gibi değiştirdiğiniz kafa da yine size ait olmayan bir kafa. Siz alıntılayınca ya da skini yapanlar ONAYLI VİCE GÖREVLİSİ olunca ne fark ediyor ki? Yani ben üç skin için para ödemişim neden sırf siz istemediniz diye bu skini değiştirmek mecburiyetindeyim. Skin zaten size ait değil. Zaten skini siz kendi emeğinizle yapmamışsınız. Zaten elimizde var. Kendinize ait olmayan şeyleri biz yaptık kullanamazsınız diyerek verdiğimiz paraları boşa çıkartmaya çalışan tavırlarınıza anlam veremiyorum açıkçası.
Ayrıca konu başlığını Cache Mining diye tanımlamışsınız, ben dosya içeriğinden hiçbir şey çalmadım. Buna dair ispatınız varsa buna dair bir kanıt atın. Ayrıca FORUM SKİN LİSTESİ'nde bu kıyafeti barındıran hiçbir skin bulamadım. Özellikle attırdığım bütün skinler için tek tek forumdan inceleme yaptım. Ticket açtım,
@yutoalpha @Manifesto @Turancan @Flaviano adlı yöneticilere de skinlerimi attım ve defaatle de sordum. Kendileri de bu durumdan haberdarlar. Skinlerim bunlar dedim, kendilerinden olumsuz bir dönüt de almadım. Sadece saç ve boyut düşürmem gerektiğini söylediler. Bu skini kullanamazsınız tarzında bir dönüt almadım. Kendileri sadece boyut düşürmem gerektiğini bildirdiler ve 800 kb aşmaması gerektiğini dillendirdiler. VCP bölümünde skin yerine eklememişsiniz. Açıkçası bu skini de VCP bölümündeki skin yerinde görmedim. Ben bu sunucuda yeni bir oyuncuyum, doğru ama yeni bir rolcü değilim. İnsanların emeğine de gayet önem veren birisiyim, fakat sizin olmayan şeyi sizinmiş gibi göstererek kullanamazsınız diye ilk biz eklettik skin bize ait diye takındığınız tavırlar aşırı yanlış tavırlar. Zaten skin yapımcı arkadaşımın da elinde bulunduğu bir skindi.
Aşağıdaki skinlere bakın mesela şu kafadan sunucuda yüzlerce var. O halde bu skin bir kere paylaşıldı diye belki asıl sahibi paylaşmadı diye herkes alıntılayıp farklı kıyafet üretiyor. Hepsinin kaldırılması mı gerekir? Yani bunun kararını verecek bir skine sahip değilsiniz. Sanki size ait olarak uğraş verdiğiniz bir kıyafeti yüzü komple alıp aynısını atmaya çalışmışım gibi muamele görüyorum burada. Kendi yaptığınız şeyler üzerinden hak iddia edin, önce alıntıladınızve attınız diye o tasarımlar size ait olmuyor. Ayakkabısı aynı olan insanlar var herkes ayakkabısını mı değiştirsin? Ya da ceketi aynı olan bir sürü takım elbise var. Hepsi takım elbise mi değiştirsin?
Şu alttakinden yüzlerce var oyunda.