Konu: Cyrus Harrison, Jimmy Buckley - Türkçe terim.  (Okunma sayısı 267 defa)

#0 - 06.02.2022 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cyrus Harrison @BigDrill ,Jimmy Buckley @misteriothegreatest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe terim ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, rolde birliğimiz savaşta. Arkadaşlar doğal olarak beni vurabilir. Bunda herhangi bir sorun yok. Vurulduktan sonra, chatlogda gördüğünüz üzere yazmış olduğu şeyler mevcut. Arkadaşların karakterlerinin levelları bir hayli yüksek, bu zaman dek oynamış oldukları sunucu konseptini ve kurallarını bildiklerini düşünüyorum. Türkçe terim ihlalinden şikayet açma gereği duydum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
, , ,

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların karakterleri yüksek seviye. Kuralları dikkatli okumuş, bunca zaman süresince öğrenmiş olmalarını düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 07.02.2022 20:51 Voilancy »

#1 - 06.02.2022 21:53
Selamlar, "Kaşşar veya *** evladı" türkçe terim değil bunu sunucuda aktif kulananlarda var sırf şikayet olsun diye şikayet açıyorsunuz anlamıyorumki.

#2 - 06.02.2022 21:55
Bunun jail örnekleri var. Bu tür kelimeler Türkçe terime giriyor. Yapmamanız gerek, bildiğiniz halde kabul etmemeniz garip. Burayı kirletmemize gerek yok, yetkili kararı beklememiz doğru olacaktır.

#3 - 07.02.2022 19:48
Bu tür kelimeler Türkçe terime girmiyor, bilginiz olsun.

#4 - 07.02.2022 20:09
Cyrus Harrington değil kanka, bilgin olsun.  :sampanya:

#5 - 07.02.2022 20:15
Bunun jail örnekleri var. Bu tür kelimeler Türkçe terime giriyor. Yapmamanız gerek, bildiğiniz halde kabul etmemeniz garip. Burayı kirletmemize gerek yok, yetkili kararı beklememiz doğru olacaktır.
Sunucuda ki herkes kullanıyor kanka bu kelimeleri? Bize mi patlıyorsun onu anlayamadım.

#6 - 15.02.2022 12:35
Yat aşa, Kaşarlar gibi problemli kelimeler rol içerisinde düzgün kullanıldığında düşük bir ihtimal olsada masum olma ihtimali olan kelimeler ancak buradaki kullanımlar direkt sokak ağzı tarzı kullanım ki bu olayı farklı bir boyuta taşıyor.

Birine kaşar manasına gelecek şekilde hakaret etmek için slut kelimesini kullanan bir amerikan vatandaşıyla, kaşşarlar diye hakaret etme arasında büyük bir fark var aynı anlama gelsede.

Ceza verilecek.