Konu: Robert Castucci - Spread  (Okunma sayısı 433 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.02.2022 02:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robet Castucci @fellerTiberius
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Kapatılan birliğimin üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood'da rol yaparken Castucci birliği normal olarak baskın atıyor. Araçtan indiği gibi 99 yiyorum, videoyu yavaş moda alıp izlerseniz diğer düşman üyelerinin araçtan yeni indiklerini göreceksiniz. İlk inen Robert Castucci. Direkt bana odaklanıyor. Canım 99 HP'den 10 HP'e düşüyor. Spread olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa): Savunmasınını kanıtlarla birlikte yapar. İçimde ki merak gider.

#1 - 18.02.2022 03:03
Şikayeti sırf şikayet olsun diye açmanın anlamı yok. Orada sana tek başıma mermi atsaydım, belki bu şikayete uzun uzun savunma yapabilirdim. Aşağıdaki ekran görüntülerinden de anlayacağın üzere orada sana sadece ben ateş açmıyorum, "biz" ateş açıyoruz. Bullet'in sağ koltuğundaki Uzili adamı ve Gerald Mancini'yi hiçe saymamak gerekiyor. Bu durumda da ekran görüntülerine bakıldığında canının 99'dan 10'a düşmesi gayet normal.

#2 - 18.02.2022 03:05
Şikayeti sırf şikayet olsun diye açmanın anlamı yok. Orada sana tek başıma mermi atsaydım, belki bu şikayete uzun uzun savunma yapabilirdim. Aşağıdaki ekran görüntülerinden de anlayacağın üzere orada sana sadece ben ateş açmıyorum, "biz" ateş açıyoruz. Bullet'in sağ koltuğundaki Uzili adamı ve Gerald Mancini'yi hiçe saymamak gerekiyor. Ekran görüntülerine de bakıldığında canının 99'dan 10'a düşmesi gayet normal.

Diğer arkadaşlarının DM videolarını izledim. Anladım ki çekilen bir video var. Videolu kanıt sunmanı istiyorum. Eğer ki dediğin gibi ise şikayeti kapatırım.

#3 - 18.02.2022 14:30
Şikayeti sırf şikayet olsun diye açmanın anlamı yok. Orada sana tek başıma mermi atsaydım, belki bu şikayete uzun uzun savunma yapabilirdim. Aşağıdaki ekran görüntülerinden de anlayacağın üzere orada sana sadece ben ateş açmıyorum, "biz" ateş açıyoruz. Bullet'in sağ koltuğundaki Uzili adamı ve Gerald Mancini'yi hiçe saymamak gerekiyor. Ekran görüntülerine de bakıldığında canının 99'dan 10'a düşmesi gayet normal.

Diğer arkadaşlarının DM videolarını izledim. Anladım ki çekilen bir video var. Videolu kanıt sunmanı istiyorum. Eğer ki dediğin gibi ise şikayeti kapatırım.

Dediğim gibi sana sadece orada ben sıkmıyorum, yukarda çember içine aldığım kısım da Uzi mermisi, aşağıdaki videonun son atışında da pompalı mermisi yiyorsun. Ek olarak arkada da AK47 mermisi(19 HP götürüyor.) yediğin için düşmen gayet normal. Başka savunma tarafımca gelmeyecek.

#4 - 18.02.2022 14:35
Şikayet incelendi.

Birden fazla kişi tarafından birden fazla yönde hasar alınmış, anlık olarak o kişi görüldüğü için şüpheyle şikayet açılmış olabilir. Savunmalar durumun geçerliliğini gösteriyor, bu yüzden şikayeti kapatıyorum.