Konu: Meslek araçlarını amacı dışı kullanmak  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.02.2022 15:19
İleti kirliliğine gerek yok haklısın kanka ama saçmalamaya da gerek yok. Senin iletine daha fazla karşılık vermeyeceğim. Arkadaşlarında savunmalarını yapınca sonuçlanabilir. :vice: :nays:

#11 - 10.02.2022 15:33
İleti kirliliğine gerek yok haklısın kanka ama saçmalamaya da gerek yok. Senin iletine daha fazla karşılık vermeyeceğim. Arkadaşlarında savunmalarını yapınca sonuçlanabilir. :vice: :nays:
Çok boş konuşuyorsun, saçma olduğuna sen mi karar verdin?  :D Savunmayı herkes adına adına yaptım farklı bir ileti gönderilmeyecek. Sonuçlanabilir.

#12 - 10.02.2022 15:37
Çok boş konuşuyorsun, saçma olduğuna sen mi karar verdin?  :D Savunmayı herkes adına adına yaptım farklı bir ileti gönderilmeyecek. Sonuçlanabilir.
Çok dolusun kanka, tamam sonuçlansın

#13 - 11.02.2022 14:19
Merhabalar,

Şikayet incelendi, yaptığınız şikayet amacı dışında olan absürt konuşmalar sadece yönetimin işini zorlaştırıyor, şimdilik iki tarafa forum susturma puanı ekliyorum tekrarı halinde daha ağır cezalar alabilirsiniz.

Şikayet konusuna geldiğimiz zaman taksi aracı Arzen Dreshaj karakterinin üstüne olduğu görülüyor, bu kısımda herhangi bir sorun yok. Sonuç olarak kendi mülkü, meslek sisteminin herhangi bir aracı değil. Savunma yeterli, karakter cezalandırılmayacak.