Konu: Dejerius Reeves / Sürekli yaralıya düşürme  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 04.02.2022 19:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dejerius_Reeves @Angeras1910

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vagharshag_Pakradounian @criptappin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bu arkadaşlar önce silah ile yaralıya düşürdü, kaçırma rolü yaptı ardından bunu bile bile tekrar yaralıya düşürdüler bir değil iki değil, sürekli olarak düşürdüler bir adet daha var aynı şikayetten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.02.2022 20:04
Öncelikle selamlar, arkadaş fear-rp yapmadan hiç bir türlü yaralı emotesi vermedi. Eve girdiğimde fear-rp yapmadan konuştuğu için, "Eziklemeyeceğim" tarzı dalga geçer gibi konuştu. RK'lı olduğunu bilmiyordum, arkadaşı silahlı olarak vurmadım vurulduğunu görmedim susması için dövdüm. Savunmam bu kadar, daha fazla ileti atmayacağım iyi forumlar.

#2 - 04.02.2022 20:11
Öncelikle selamlar, arkadaş fear-rp yapmadan hiç bir türlü yaralı emotesi vermedi. Eve girdiğimde fear-rp yapmadan konuştuğu için, "Eziklemeyeceğim" tarzı dalga geçer gibi konuştu. RK'lı olduğunu bilmiyordum, arkadaşı silahlı olarak vurmadım vurulduğunu görmedim susması için dövdüm. Savunmam bu kadar, daha fazla ileti atmayacağım iyi forumlar.

Yerde uzanırken görüyorsun, esir alındığımı biliyorsun dostum bile bile gelip tekrar sistemsel düşürüyorsun, üstelik belirtme gibi bir zorunluluğum yok mantıken kendi isteklerimle gelipte orada uzanamam, bunu biliyorsun.

#3 - 04.02.2022 21:17
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş Fear-RP yapmadı diyerek ihlalden kaçınamazsın. Admin gelip uyardığında rolünü düzgünce yaptı, RK ihlali yapan sizsiniz. Gereken cezanın verilmesini istiyorum.

#4 - 08.02.2022 16:39
sonuç

#5 - 14.02.2022 21:01
Karakterler ceza almayacak.