Konu: Pedro Rodriguez Sprinthook  (Okunma sayısı 276 defa)

#0 - 06.02.2022 01:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Rodriguez @emonivon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız büyük ihtimal Sprinthook kullandığından şüphelendiğim için bu şikayeti açtım. Kendi videosunda kendini ifşalamış. 0:30-0:35 arasında normal dışı bir hızlanmayla koşuyor. Videonun tamamında hızlı koşsada bu aralıkta daha net gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Eğer şikayet yiyen kişi videoyu kaldırırsa yedekledim.
« Son Düzenleme: 06.02.2022 03:23 ey3s the mexican ripper »

#1 - 06.02.2022 01:15
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Rodriguez @emonivon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız büyük ihtimal Sprinthook kullandığından şüphelendiğim için bu şikayeti açtım. Kendi videosunda kendini ifşalamış. 0:30-0:35 arasında normal dışı bir hızlanmayla koşuyor. Videonun tamamında hızlı koşsada bu aralıkta daha net gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Eğer şikayet yiyen kişi videoyu kaldırırsa yedekledim.
Öncelikle herkese iyi roller dilerim.
Spoiler: GösterGizle
Sprint tuşum mouse'min orta tuşuna atılı. Bu şekilde shift tuşu ile koşmaya başladığımda mouse orta topuna spam yaparak kısa sürede hızlanabiliyorum.

#2 - 06.02.2022 01:19
Sprinthook kullanan insanların %90 ının yapmış olduğu savunma bu zaten, alıştık. Savunma için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#3 - 06.02.2022 01:40
Sprinthook kullanan insanların %90 ının yapmış olduğu savunma bu zaten, alıştık. Savunma için teşekkürler, sonuçlanabilir.
Kendin tecrübelisin sanırım, bu netliğe bakarsan.

#4 - 06.02.2022 23:40
K&S

#5 - 08.02.2022 13:09
Üstünlük sağlayan cleo dosyasını silin, tekrarında daha ağır cezalar alabilirsiniz. Ceza alacak.