Konu: [09.02.2019 - Lilith_Reina] NON-RP Sürüş, Fear-RP ihlali, Retarded-RP  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2022 02:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lilith Reina @Aisha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kent_Ramsey @Ducatro Thorsten_Radford @sXe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Sürüş, Fear-RP ihlali, Retarded-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videonun ilk kısmında her zamanki gibi hiçbir neden olmaksızın hoodumuzun içindeki otoparka giriyor, girerken bana çarpıyor ve çıkıyor. Yanına yetiştiğimizde kendisinden sayıca fazla olmamıza rağmen Fear-RP uygulamıyor. Hoodumuzun içinde bize karşı "Öt" ve "Orospu" gibi kelimeler kullanıyor. Ardından ilerleyen zamanlarda hoodun içine yine bu kez direkleri devire devire kaldırımlara çıka çıka girip motoru deviriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/5zw9rt

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 09.02.2022 02:31 Chieftain »

#1 - 09.02.2022 02:32
Şahitliğimi onaylıyorum, çok olmaya başladı bu tarz durumlar ve tat kaçırıcı.

#2 - 09.02.2022 02:50
NON-RP Sürüşlük bir durum göremiyorum ben, düzgünce yanınızdan çarpmadan geçiyorum.
Retarded  gelirsek ise, yanınızdan hızlı geçtim diye siz geliyor ve bana durduk yere burdan bakınca salağa benziyorsun diyorsun, sen durduk yere birine bunu diyor musun?
Fear RP Gelirsek zaten sayıca fazla olduğunuz için sizin ile sözlü münaşabaya girmeden bastım gittim, salağa benziyor dersen bende sana o an öyle tepki vermem normal.

#3 - 09.02.2022 02:54
NON-RP Sürüşlük bir durum göremiyorum ben, düzgünce yanınızdan çarpmadan geçiyorum.
Retarded  gelirsek ise, yanınızdan hızlı geçtim diye siz geliyor ve bana durduk yere burdan bakınca salağa benziyorsun diyorsun, sen durduk yere birine bunu diyor musun?
Fear RP Gelirsek zaten sayıca fazla olduğunuz için sizin ile sözlü münaşabaya girmeden bastım gittim, salağa benziyor dersen bende sana o an öyle tepki vermem normal.

Videoda görüldüğü üzere, geldiğin yoldan sırf bizim önümüzden geçmek için otoparka girip aynı yoldan devam ediyorsun ve bunu hood içerisinde tehlikeli sürüşle yapıyorsun. Ardından hood içinde birlik R20'sine "Öt" gibisinden cüretkar bir söylemde bulunuyorsun.
Küfür edip kaçmak fear-rp olmuyor. Admin kararı bekleniyor.

Münaşaba ne demek?

İyi forumlar.

#4 - 09.02.2022 03:08
Sizin olduğunuzu görmedim bile, görsem bulaşmazdım zaten. Direkt hızlıca geçip, işimi halletmekti amacım.

#5 - 15.02.2022 13:54
Karakter ceza alacak.