Konu: [02.02.2022 - Jeos_Brusk] Noob DM, Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 04.02.2022 03:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jeos Brusk @flerax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  02.02.2022, 18:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gözaltında sorgu bekliyoruz. Arkam duvara dönükken yumruklanmaya başladım (vuran kişi yan koğuşta, duvarın içinden yumruk atıyor). Normal yumrukları bıraktı, bu sefer CTRL+SAĞ TIK yaparak vurmaya başladı. Daha sonra yaralıya düştüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Savunmanı tek ileti halinde yaparsan memnun olurum.

#1 - 04.02.2022 20:22

#2 - 05.02.2022 17:05
Merhaba öncellikle benım kendı koğuşumda kimse olmadığını belirteyim ilk başta ben oyunu alt taba almıştım beklıyordum göz altı suresini arkadaş heralde canı cok dusuktu ben haraket edemıyodum mousun sag tıkına bastım anımasyonumun duzelmesı ıcın arkadas duvar arkasındaymış ve yaralıya düştü bütün olay bu bilerek yapma  yok yani

#3 - 05.02.2022 19:11
Yanlışlıkla dört defa mı vurdun? Yirmi canım vardı. Normal yumruklamak yerine CTRL+SAĞ TIK yaparak vurmuşsun da 6.6 yemişim. Kasıtlı olduğunu düşünüyorum ve fikrim değişmedi. Admin kararını bekleyelim.

Merhaba öncellikle benım kendı koğuşumda kimse olmadığını belirteyim ilk başta ben oyunu alt taba almıştım beklıyordum göz altı suresini arkadaş heralde canı cok dusuktu ben haraket edemıyodum mousun sag tıkına bastım anımasyonumun duzelmesı ıcın arkadas duvar arkasındaymış ve yaralıya düştü bütün olay bu bilerek yapma  yok yani

#4 - 09.02.2022 12:32
Karakter ceza alacak.