Konu: [10.02.2022 - Walter Dark, Marcio Rodriquez] Retarded RP, Fear-RP ihlali  (Okunma sayısı 243 defa)

#10 - 10.02.2022 20:12
Kanka ben size bir şey demedim karakterin güzeldi güzel dedim ve ss olsa atardım biz aramızda konuşuyorduk

Az önce kendi aranızda sohbet ediyodunuz, şimdi karakterime güzel diyorsunuz, güzel.
Şimdi hangisine inanayım şaşırdım. Oysa chatlog atmanız benim için yeterliydi.

Amacım ceza almanız değil, sadece son zamanlarda birlik olarak bu tarz rol baltamalarına tahammülümüz eser miktara indi.

#11 - 10.02.2022 20:18
Ekleyeceğim bir şey yok. Admin kararı bekliyorum, savunmalar değerlendirilip sonuçlanabilir.

#12 - 10.02.2022 20:20
Kanka sadece şunu sormak istiyorum
Bana neden rapor açtın kötü bir şey demedim ki sana Walt öyle bir söz söylemiş ona açmışsın ama ben ne alaka ss olsa atardım ama yok
ben kötü bir şeyde demedim Walt sadece göte bak yazdı bana üst alındın Çok Yakışıklısın lafında ne var?

Sen bir şey yapmadıysan ceza almazsın zaten. Şikayetten ismini siliyorum seni mi kırıcam

#13 - 10.02.2022 20:23
Kanka her yoldan geçene şikayet aç devam et sen ben onu bunu bilmem ban yanımdaki arkadaşa dedim o sözü /me X kişisine bakar ve ekler demedim.

#14 - 10.02.2022 20:29
Kanka her yoldan geçene şikayet aç devam et sen ben onu bunu bilmem ban yanımdaki arkadaşa dedim o sözü /me X kişisine bakar ve ekler demedim.

Dostum bu tarz bir role girişiyorsun, açıklamana iyi niyet payı verip normalde kanıt sayılmadığı halde chatlog gördüğüm takdirde şikayeti sileceğimi söylüyorum buna rağmen tarafıma hiçbir şey iletmiyorsun. Senin için ne yapabilirim?

Neden şikayet açtığımı yukarıda belirttim, kişisel bir durum bulunmamakta.
İyi forumlar.

#15 - 10.02.2022 20:33
Ben şikayeti yanlış anlamışım  Walter' karakterine söylediğim sözden dolayı şikayet açtınız anladım ama daha yeni kontrol edince üzerinize alınmışsınız sözü sizlik birşey yok tamamen Walter' karakteriyle aramızda geçen bir IC  ROL sizlik birşey yok.

#16 - 10.02.2022 20:34
Bu tavrınızdan sonra SS atsanız da şikayeti geri çekmeyeceğim. Yönetici kararı bekliyorum. 

#17 - 10.02.2022 20:38
Yine  tekrarlıyorum size söylemediğim için ss çekmedim neden ss çekeyim kardeşim aklımın ucundan geçmez IC  olarak konuşmadığım birinden şikayet alacağım olay falan yok Marcio' karakteriyle aramızda olan bir konuşma ve sizinle ya da hoodunuzla alaksı yok!

#18 - 11.02.2022 13:30
Merhabalar,

Şikayet incelendi, kanıtlara bakıldığında abartılacak pek bir durum yok olarak görünüyor, bu tarz olayları IC çözmeniz daha mantıklı. Yine de iki karakteri de uyarıyorum daha dikkatli olmaları gerekiyor. Savunma yeterli, karakter cezalandırılmayacak.