Konu: [07.02.2022 - Maske_23172] noSpread  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 08.02.2022 02:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23172
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Balfour Belanger @_rehaxrun , Tyler Marpel @Rolf0
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=123884.msg696020#new linkindeki şikayette bulunan rollerin ardından gerçekleşen çatışma esnasında Maske_23172'in noSpread kullandığını düşünüyorum, ateş açan diğer şahısların aksine bu şahısın vurduğu herkese mesafe tanımaksızın 48.5 ( bilindiği üzere sunucudaki maksimum shotgun damage'i) vurduğunu açıkça gözlemledim ve şüphelendim. @_rehaxrun 'dan aldığım görüntüyü incelediğimde ise şahsın bana ateş açarken ki ana ulaştım. Mermilerin shotguna kıyasla inanılmaz toplu gittiği açıkça belli olmaktadır. İncelemeler yapılabilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -
« Son Düzenleme: 08.02.2022 02:13 Rodos »

#1 - 08.02.2022 10:31

#2 - 08.02.2022 12:15
Sunucuda geçen yaklaşık 1.5 yılın ardından adıma açılan ilk şikayet.
Şu anda müsait olmadığım için sadece sözlü savunma yapacağım, akşam daha detaylı bir şekilde video ve erkan görüntüleriyle savunmamı gerçekleştireceğim.

Liam adlı karakter kaçarken motora biniyor, motorda tam benim yanımda bulunuyordu. Bana oldukça yakın olduğun için tam damage alıyorsun, tüm saçmalar sana denk geliyor. Çünkü aramızdaki mesafe beş metre bile yok, bir belki iki arabanın girebileceği bir mesafe var. Ekran görüntüsünde de gözüküyor zaten.
Aynı şekilde çatışma sırasında kendi arkadaşımı da vurmuş bulundum, herhangi bir ekran görüntüsü bulabilirsek onun da aldığı hasarı konu altına ileti olarak ekleyeceğim. 

Durum içerisinde herhangi bir hile konusu mevcut değil.

« Son Düzenleme: 08.02.2022 12:22 Troubadour »

#3 - 08.02.2022 12:56
Mesafe kısa, mermilerin hafif toplu gitmesi normal. NoSpread (sekmeme) bulunmuyor.