Konu: 07.02.2022 Gervasio Casillas/ Powergaming  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 07.02.2022 19:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gervasio_Casillas @meriawam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @yayikayran @misteriothegreatest @ResulFK @dehdas

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sste gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming
- Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hitbox'u küçük skin kullanıyor bu sayede zor hit alıyor üstünlük sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Ceza almasını istiyorum.

#1 - 07.02.2022 19:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.02.2022 19:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 07.02.2022 19:53
Skini kullandığım doğru, fakat özel skinimi giymemek adına kıyafetçiden aldığım skini giydim. Karşı taraftan birisi beni uyardığı gibi skinimi değiştirdim.
Skin olaylarını çok fazla bilmiyorum, bunu ceza almamak için söylemiyorum. Bilseydim bile bile devam ettirmezdim. Özel skinimi kullanmamak adına bunu almıştım, uyarıldığım gibi gidip değiştirdim.  @Zeruna! adı arkadaşa değiştirdiğimi söyledim.
Spoiler: GösterGizle

Savunma bu kadar, tekrarı olmaz.
« Son Düzenleme: 07.02.2022 20:01 meriawam »

#4 - 07.02.2022 20:01
Bu skini giydikten sonra çıkartman hiç bir şey ifade etmez, zaten kullanarak tarafımıza karşı bir üstünlük sağladın. Savaş sonrası skini değiştirmen, hatanı telafi etmiyor dostum. Suçunu kabul ettiğin için teşekkürler, tarafımca ileti gelmeyecek.

#5 - 07.02.2022 21:14
Merhabalar, kurallarımız belli. Bu konu hakkında öncesinde duyuruyuda geçmiştik. Karakter ceza alacak.