Konu: Ren Sato Güvenli Bölge İhlali ve Taciz Tecavüz Politikaları Şikayeti 06.02.2022  (Okunma sayısı 266 defa)

#0 - 06.02.2022 16:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ren Sato @SULLY

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Angelina Laverty @Aivory

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2022 16.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.
— Bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri, ergin olmayan bireylerin cinsel ilişkiye girmesi (18 yaş altı)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hot News yani GÜVENLİ BÖLGE 'de iş arkadaşım olan Angelina Laverty'ş bekliyordum. [/b]OOC olarak oyunu alt taba atmadan bıraktım ve su içmeye gittim[/b]. Geldiğimde Ren Sato isimli oyuncunun beni kaçırmaya yeltendiğini gördüm. Bu olaya tepkisiz kalamam çünkü yaptığı bir ihlal. Sürekli RP'ye daha kalamadan gitmiş. Diyeceğim o ki Güvenli bölgede Taciz ve Tecavüz kuralları gereği /do'dan izin almadan beni kaçırmaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Olay dışarıda oldu içeriye girdiğimde emoteleri ve yazışmaları fark ettim. Taciz ve Tecavüz kurallarında karşı taraftan izin alınması gerektiğini bilmiyor diye düşünüyorum. Lütfen gereken işlemleri uygulayın sayın VICE yetkilileri. İyi forumlar dilerim. Ekstra yanıtta bulunmayacağım.

#1 - 06.02.2022 16:43
Şahitliğimi onaylıyorum. Kendisi bu işlemi yaparken şahısın biraz yanındaydık ki zaten chat loga adımda düşmüş. Şahsın kuralları gözden geçirmesini ve gerekli cezayı almasını istiyorum. Her ne kadar bu bir oyunda osla böyle şeyler olmamalı. Kaldı ki izin dahi almadan veya **/me kişiyi araca bindirmeye çalışır** şeklinde de yazmamış. Kendi kafasına göre rol kurup oynamış.
İyi forumlar dilerim. EKleyecek bir şeyim yok.

#2 - 08.02.2022 17:05
Sayın forum yetkilileri şikayetim 48 saati doldurmuş ve 72 saate doğru ilerliyor. Hâlâ bir yanıt yok ve kanıtlar şikayet açılan kişinin aleyhine.
İşlem uygulanmasını arz ediyorum.

#3 - 09.02.2022 16:19
Kanıtlarda taciz & tecavüz politikalarını ihlal edecek bir durum yok, kişi sizi zorla araca bindirmeye çalışmış. Güvenli bölge kural ihlalinden ceza verilecek.