Konu: Ghaalen_Howell - CR  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2022 23:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: sultandakiler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video da görüldüğü gibi, araçtan indiğimde çarpıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sağ tarafımızda bir yokuş var, yokuş o kadar da uzun bir ivmeye sahip değil. Durabilirdi.

#1 - 03.02.2022 00:54
Selam,
o sıra arkamızda kovalayan bir driveby aracı vardı, mesafeyi aşmıştım ve o araba bana uzak kalmıştı. Kontrol ediyordum, yokuştan inerken arkama bakıyordum, arkama baktığım için en başta sizi görmedim. Sizi gördüğümde frene bastım ama normal olarak duramayıp çarptım. Zaten size bilerek çarpıyor olsaydım yanımdaki akli adam driveby'a kalkar ve sıkardı. İyi forumlar.

#2 - 03.02.2022 01:02
Selam,
o sıra arkamızda kovalayan bir driveby aracı vardı, mesafeyi aşmıştım ve o araba bana uzak kalmıştı. Kontrol ediyordum, yokuştan inerken arkama bakıyordum, arkama baktığım için en başta sizi görmedim. Sizi gördüğümde frene bastım ama normal olarak duramayıp çarptım. Zaten size bilerek çarpıyor olsaydım yanımdaki akli adam driveby'a kalkar ve sıkardı. İyi forumlar.
Video da driveby aracı göremedim, üstelik o yokuştan kaçıyor olsaydın o kadar hızlı şekilde gaza köklenmezdin, çünkü yolun sonunda bir bina olduğunu SAMP oyuncusu olarak bilirdin. Frene basmıyorsun, lastik izi bile çıkmıyor. Yinede yönetici kararı, sana da iyi forumlar.

#3 - 03.02.2022 01:11
Selam,
Video da driveby aracı göremedim, üstelik o yokuştan kaçıyor olsaydın o kadar hızlı şekilde gaza köklenmezdin, çünkü yolun sonunda bir bina olduğunu SAMP oyuncusu olarak bilirdin. Frene basmıyorsun, lastik izi bile çıkmıyor. Yinede yönetici kararı, sana da iyi forumlar.

Dediğim gibi. Yönetici kararı bekleyebiliriz.

#4 - 03.02.2022 12:23
Spoiler: GösterGizle
06.09.2021 10:00 tarihinden itibaren şikayetleri geri çekme durumlarında konudaki kanıtların ve içeriğin düzenlenerek silinmesi halinde şikayet sahibine forumda susturma verilecektir.

Şikayetler geri çekilse bile yönetim inisiyatifine bağlı olarak cezalandırma uygulanabilir.

kurallar böyle yapacak bir şey yok

#5 - 03.02.2022 15:34
Merhabalar, savunma yeterli gibi. Yokuşta hızını alamayıp durmuş olabilir. Bu seferlik ceza verilmeyecek. K&A.