Konu: Rauf_Kalashnikov, türkçe terim  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 03.02.2022 14:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rauf_Kalashnikov @Gl4dio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolümüze normal bir şekilde devam ediyorduk, arkadaş "medet" kelimesini kullandı. Medet kelimesi türkçe terime giriyor ve emin olmak için /soru attım ve yasak olduğu söylendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, arkadaşımın forum kısmı ile pek bilgisi yok, onun yerine şikayeti ben açıyorum. Savunmanı yapabilirsin.

#1 - 03.02.2022 14:42
İyi günler, ismin yasak olduğunu bilmiyordum, bilseydim kullanmazdım bunun için şikayet açmana gerek yoktu.

#2 - 03.02.2022 15:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rauf_Kalashnikov @Gl4dio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolümüze normal bir şekilde devam ediyorduk, arkadaş "medet" kelimesini kullandı. Medet kelimesi türkçe terime giriyor ve emin olmak için /soru attım ve yasak olduğu söylendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, arkadaşımın forum kısmı ile pek bilgisi yok, onun yerine şikayeti ben açıyorum. Savunmanı yapabilirsin.

Ekran görüntüsündeki sansürü kaldırıp atar mısın? Anlaşılan ortada bir pm'leşme var.
« Son Düzenleme: 03.02.2022 15:32 mswww »

#3 - 03.02.2022 15:48
Merhabalar, kişi suçunu kabul etmiş. Ceza verilmeyecek daha dikkatli olalım lütfen.