Konu: [03.02.2022 ] MG - Presnel_Toussaint , 23042  (Okunma sayısı 409 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.02.2022 15:37
Şikayette adım geçtiği için yazıyorum,

Benim o garajdan olduğuma dair IC bir kanıtınız bulunuyor mu? Eğer bulunuyorsa neden bana değil de yanımdaki kişiye fokuslanıyorsunuz?

Hoodunuz Ganton'a oldukça yakın. Bir yerlere giderken seni hoodunda görüyor olmam kadar normal bir şey yok. Savaşın çıkacağını bilmiyordum, bilseydim bunun kanıtını alırdım. Kimsenin de kimseye focuslandığı yok. Aynı anda düşüyorsunuz.

Gördüysen kanıt sunman gerekiyor. Sözlü kanıtlarla bir yere varamayız.

7/24 video veya ss almamızı mı bekliyorsun bizden tam olarak anlayamadım.

#11 - 03.02.2022 15:39
Sunduğun varsayım iyi hoş güzel de hood içerisinde başka birisi rol yapamaz mı? Her hood içerisine girmiş birisine, birlikten olup olmaması önemsiz bir şekilde birliğe düşmanlığın var diye sıkabiliyor musun? Sorunun cevabını biliyoruz bence.
Tabi ki her rol yapmana sıkmıyoruz ama şöyle düşün sen garajtasın oradan tanıdığımız birisi var yani en azından orada olduğunu bildiğimiz, onu senin yanında görüyoruz ve doğal olarak ateş açıp onu düşüyoruz. Yani öyle bir durum da ne yapmamızı bekliyorsun? Seni bırakalım git mi? Ya onda sana sıkmasak arkamızı dönüp giderken senin sıkmayacağını nerden bilebiliriz? Sorunu cevapladığına göre sonuçlanabilir.

#12 - 03.02.2022 16:09
Şikayette adım geçtiği için yazıyorum,

Benim o garajdan olduğuma dair IC bir kanıtınız bulunuyor mu? Eğer bulunuyorsa neden bana değil de yanımdaki kişiye fokuslanıyorsunuz?

Hoodunuz Ganton'a oldukça yakın. Bir yerlere giderken seni hoodunda görüyor olmam kadar normal bir şey yok. Savaşın çıkacağını bilmiyordum, bilseydim bunun kanıtını alırdım. Kimsenin de kimseye focuslandığı yok. Aynı anda düşüyorsunuz.

7/24 video veya ss almamızı mı bekliyorsun bizden tam olarak anlayamadım.
En azından ateş açacağın kişiye karşı neden ateş açtığını nereden tanıdığın için bir kanıt oluşturup o şekilde ateş açarsan daha güzel olur. Tanımadıklarımıza ateş açmıyoruz değil mi?

#13 - 03.02.2022 16:19

Bundan sonra elim F8'in üzerinde dolaşacağım, gördüğüm her karakteri NPC olsa bile fotoğraflayacağım. Müthiş önerin için teşekkürler, ileride lazım olur. Sonuçlanabilir.

#14 - 04.02.2022 03:40
Şikayet geri çekildi.

#15 - 09.02.2022 11:50
Taraflar anlaştığı için K&A.