Konu: OOC Kin / Hatalı emote  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 04.02.2022 02:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guiseppe Bennett - @thefuzzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:11 4.02.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir oyun içerisindeyiz. Bazen savaş olur bazen farklı durumlar. Önemli olan oyunu oyunda tutabilmek. Arkadaşımız kendisini fazla dışarı kaptırarak bir emote veriyor. Bu emote beni, benimle beraber oradaki herkesi rahatsız edebilecek bir emote. "Ermeni siker" diye bir emote hiç görmedim ve garipsedim de. Oyunu bu kadar ciddiye alması üzücü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ortak nezaket, ooc kin'den de değerlendirilmesini istiyorum.

#1 - 04.02.2022 02:26
@Stance   :manifdog

#2 - 04.02.2022 02:26
@Stance  gerekli işlemi uyguladı  :-\

#3 - 04.02.2022 02:27
O zaman sorun yok, kapatılabilir @Stance Umarım tekrarı olmaz, oyun oyunda kalsın :)

#4 - 04.02.2022 02:31
Kişiye ceza verildi. Şikayet kapatıldı.