Çatışma esnasında avantaj sağlayan bir durum yok, her taraftan ateş almışlar zaten. Eğer gidişatı değiştirecek bir şey olsaydı yaptırım uygulanabilirdi ancak bu durumda olayın heyecanıyla yapılmış olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak uyarıyorum.
Öncelik ile sebepsiz bir yere sıkmıyoruz sıkma sebebimiz tek ekip aracı olmanıza rağmen bizim tarafımıza doğru ateş açmanız emote chatime düşmüyor isterseniz bunun kanıtını atabilirim, tek ekip ateş açınca bizde sıkmaya başlıyoruz.
Ayriyetten üstünlük sağlamak için yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorum savunmanızı kısa ve öz yaptığınız için teşekkür ederim admin kararı saygılarım ile.
Polisler Kod 1 anonsu geçmiş yani acil durumda olduklarını bildirmiş ve geriye çekilmeye çalışmışlar, en sonunda uyarı ateşi açma emoteu verip boş bir kısma ateş edilmiş. Doğrudan birisi hedef alınsaydı ona göre ateş edebilirlerdi, burada kendilerini kurtarmak amacıyla yapmış görünüyorlar.
Ayrıca gündüz saati işbaşındaki polis sayısı az olması nedeniyle arabayı sıkıştırmak mantık dışı bir durum, /gorevde ile polis sayısına göre hareket etmemiz özellikle böyle bir durumda hatalı bir ilerleyiş, çünkü OOC olarak destek polis gelmeyeceğinin farkındayız, görevde 40-50 PD aktif olsa bu manzarayla karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Burada kendi bölgenizi korumayı geçip polisi vurma odaklı bir ilerleyiş sergilendiği için daha sonrasında sokakta Sanchez, bisiklet veya arabalarla dolaşıp av arayan karakterlere IC olarak FDI karakterleriyle zor kullanılarak müdahale edildi.
Bu olaylardan uzun süre önce IC olarak belirlenmiş FDI genel hükümlerinden maddeyi bırakıyorum. İllegal oluşumların FDI bilgilendirmelerini incelemesini de bu konuda altından tekrardan hatırlatmak istiyorum. Bu oluşum pasif değil, bu tür gereken durumlarda karşınıza doğrudan alacağınız VCPD'den daha üst yetkili bir kolluk kuvveti kuruluşu. Buna rağmen FDI aracına dahi çatılardan ateş açılarak düşürülmeye çalışılması da bu yazıların okunmadığını ifade ediyor. Aynı durumlar sistematik hale gelirse OOC yaptırım uygulanabilir.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114333.01.4. Florida Soruşturma Departmanı kapsamı sadece adli soruşturmalarla kısıtlı değildir. Florida eyaletine karşı tüm tehdit unsurlarının önlenmesinde en üst yetkili kuruluş olarak gerekli tüm yolları uygulamakla yükümlüdür.
((OOC)) Kimliği açık olan, yani görevdeki ajanlara yapılacak silahlı saldırı, kaçırma, gasp vb. tüm agresif rollerin sonucu ilgili karakterler için CK veya Müebbet işlemi uygulanabilir.