Konu: [02.02.2022 - Hannah_Rosenthal] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 315 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2022 04:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hannah_Rosenthal @Valdez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tia_Russell @h4yl4zz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2022, 02.40-02.46 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov ile aktif bir savaşımız var, Hannah da o birliğin bir üyesi. Kendi bölgemde motorum ile turlarken Hannah karakterini sokakta elinde shotgun model tüfeği ile koşarken gördüm. Peşine düştüm, duvarlardan atlayarak kaçtı. En son bölgem içerisindeki bir eve girdiği görülmüş.
Karakteri civarda bulamadığım için şüphelendim ve "/id Hannah" yazdım, oyunda olmadığı görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/ljnkyp
(Karakterin ev içine girdiği an, saat 02.45)

(Hannah eve kaçtıktan hemen bir dakika sonrası, "/id Hannah" yazdığımda oyunda olmadığı görülüyor, 02.46)

Ek açıklamalar(varsa): Sokağımın ortasında shotgun ile koşturmasının sebebi de sokağımıza baskın attıkları esnada polisten kaçabilmek amaçlı oyundan çıkış yapmış olması gerek. Ne hikmetse Hannah'a ateş açmadan birkaç dakika öncesinde yine kasparov oluşumundaki Chloe Joyce karakteri tam olarak o karakterin doğacağı kısımda aracı ile bekliyordu.  ??? ??? ::)
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 02.02.2022 04:29 RenaX »

#1 - 02.02.2022 04:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.02.2022 13:40
Daha önce böyle şikayetler yedik sorun değil, Chloe Joyce karakterinin Kasparov oluşumunda olduğunu nereden biliyorsunuz? İsmi sırf Ermeni diye vurduklarınız neyse. Mixing yapmanız gayet güzel.  Üstelik oyundan çıktığıma dairde sslerinde bir kanıt yok, Eve girdiğimde de bakabilirsiniz  Sunucu bakıma gireceği için ssde bile belli  Manifesto /q atılması için uyarı yapıyor, Benim ile bir rolünüz varsa ssini atabilirsiniz rolden kaçmışlığım yok sonrasında manifesto tüm oyuncuları yavaş yavaş sunucudan kickliyor rolden kaçtığıma dair bir şeyde yok beni kovaladığına dair bir şey de.  Chloe Joyce karakterinin orada durmasının benim ile bir alakası yok, videoda evin içerisine giriyorum daha sonra bakım olacağı için kickleniyorum birinden kaçmak olsaydı amacım sslerinizde de belli olurdu.
Savunmam bu kadar başka bir şey demeye gerek var mı bilmiyorum, iyi forumlar  :sampanya:

[YETKİLİ İŞLEM]: Manifesto, tüm oyuncuları oyundan attı. sebep: Bakım

#3 - 02.02.2022 14:17
Chloe Joyce birkaç saat öncesinde birlik bölgemizi bastığı için biliyoruz, yeterli bir sebep. Sonuç olarak o esnada oyunda değilsin, bağlantı kopartmış ya da oyundan çıkış yapmış olmalısın. Manifesto herkesi aynı anda sunucudan kickledi, senin ekstra bir önceliğin olduğunu sanmıyorum.

Yetkili kararı beklenebilir.

#4 - 02.02.2022 14:21
Chloe Joyce'nin orada durması ile benim nasıl bir alakam olabilir?  üstelik ben eve doğru yürüyorum videoya almış zaten arkadaşınız bağlantı kopardığıma dair kanıtınız da yok üstelik.
Admin kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 02.02.2022 14:25 Valdez »

#5 - 03.02.2022 14:30
Manifesto 02.50'de sunucunun kapanacağını söylemiş. 02.46'da ss'i çekmişsiniz. Kişiyi yakalasanız bile rol imkanı için fırsatınız olmuyor. Bu seferlik ceza vermiyorum, tekrar aynı şikayet olursa iki katı ceza yiyeceksiniz.