Konu: [01.02.2022 - Bravon_Glad] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2022 03:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bravon_Glad ~ @spawn 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2022 ~ 22:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood bölgesinde Kasparov-Idlewood Mafia-VCPD çatışmasında yaralıya düşen Bravon Glad karakteri başına geldiğim an bağlantısı kopardı. Yerde yatan maskeli arkadaşımızın yanında yerde yatıyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2022 10:20
Merhaba, dağlık bölgede yaşadışım için internetim gün içerisinde gidip gelebiliyor. Bağlatım koptu ama 1-2 dakika sonra tekrardan giriş sağladım ve giriş sağladığımda kimseler yoktu. Arkadaş neden böyle bir şikayet açma gereksinimde bulundu anlamış değilim. İyi oyunlar, iyi forumlar.

#2 - 02.02.2022 13:52
Merhaba, dağlık bölgede yaşadışım için internetim gün içerisinde gidip gelebiliyor. Bağlatım koptu ama 1-2 dakika sonra tekrardan giriş sağladım ve giriş sağladığımda kimseler yoktu. Arkadaş neden böyle bir şikayet açma gereksinimde bulundu anlamış değilim. İyi oyunlar, iyi forumlar.

Selam, siz bağlantı kopardıktan -koptuktan?- sonra orada yaklaşık birkaç dakika daha geçirdim. Yanınızda yer alan maskeli arkadaş ile ilgilendim. Döndüm setleri tekrar kontrol ettim. Ancak sizi göremedim. Ekran görüntüsünde yer alan saatle beraber beş dakikalık bir esneme ile sunucuda olduğunuza dair kanıt sunarsanız şikayetimi geri çekebilirim.

22:33~22:38

#3 - 02.02.2022 18:08
sunucuya giriş çıkış saatlerim kontrol edilebilir. benim o verilere erişme gibi bir şansım bulunmuyor maalesef. "Kopardıktan sonra" demenizi art niyetli buluyorum, neden koparayım bahsettiğiniz maskeli arkadaş tarafından yaralı olduğum için sürüklenerek eve alındım. Ki o maskeli arkadaş oradayken sizde onu uzaklaştırmaya çalışıyordunuz ardından bağlantım koptu tekrar girdim polis siren sesleri geliyordu ancak o arkadaş beni eve alarak kurtardı. Yönetici arkadaşlar dilerse giriş çıkış saatlerimi kontrol edebilir.

#4 - 02.02.2022 18:09
@Raisa maskeli arkadaş, şahit.

#5 - 02.02.2022 18:15
Şahitliğimi onaylıyorum savaş esnasında silahım bulunmadığı için yardımcı olmayı bu yöntemi kullanarak değerlendirdim zaten karakterlerimiz birbirini tanıyor aynı sette rol yapıyoruz. Olay ise şöyle gerçekleşti ben evimin yanında güvenli bir şekilde olanları izlerken Bravon karakterinin vurulduğunu gördüm ortalık sakinleşince yanına gittim ve onu eve doğru sürükleme rolü yapacaktım o esnada polis arkadaş geldi ve bana uzaklaş diye bir uyarı yaptı tam ben uzaklaştıktan sonra Bravon karakterinin bağlantısı kopmuş ss'de görüldüğü üzere bu ibare benim chatime yansımadı çünkü arada mesafe bulunuyordu. Polis arkadaş yerdeki diğer şahsı oradan alıp uzaklaştı tam olarak bir zaman zarfı belirtemeyeceğim o esnada Bravon karakterinin sorunu çözüldü ve oyuna girebildi. Bende yarım kalan rolü gerçekleştirdim ve Bravon karakterini eve sürükledim. (Ev hemen Bravon karakterinin vurulduğu yerin yanı) Şikayeti açan arkadaşımız kanıt olarak "ss" istiyor ancak. Spawn şöyle mi düşünseydi, -Polis geldi, bağlantım kopabilir hemen ss alayım. Kanıt sunabileceği bir şey bulunmuyor elinde maalesef. Şikayeti açan arkadaşımız geldiğim gibi "bağlantısı koptu" diyor ancak geldiğin gibi kopmadı Bravon karakterinin yanında bir süre zaman geçirdin. Eğer art niyetli olsaydı sen gelir gelmez "bağlantısını koparırdı..." Senin deyiminle... Bu bir oyun bu kadar kafaya takıcı olmayın, anlık eğlencesini çıkarın. İyi forumlar, iyi oyunlar. :vice:

#6 - 03.02.2022 14:34
Merhabalar, kişiyi 5 dakika beklediğinize dair net bir kanıt yok. Bu yüzden ceza verilmeyecek. K&A.