Olayda bende bulunduğum için yazma kararı aldım. Olay kısa ve öz şudur; Dejerius "Shotta" Reeves karakterinin arabası çalındı ve arabası çalınması üzerine kim olduğunu bulmaya çalıştı. Mekandakilere arabasını çalıp çalmadıklarını sordu, olumsuz cevap aldı ve mekan sahibi Jolie Kelly karakteri mekandan çıktığı gibi sisteme sığınarak kapıyı kilitledi. Daha sonrasında Dejerius "Shotta" Reeves karakteri elindeki Draco (AK47) model taaruz tüfeği ile kapının ramine ateş etti. Durumu Jolie Kelly dışarda olduğu için bilmemesi doğal ancak Dejerius Reeves, pm aracılığıyla Jolie'e durumu belirtip kapıyı açmasını söyledi. Jolie Kelly dinlemeyip dışarda, kapı önünde durup polise ihbarda bulundu. Jolie Kelly'nin de daha önce illegal birlikte olduğu konusunda
@Stance isimli yetkilimizle hem fikiriz. Jolie Kelly 250 dakika "illegal legale sığınamaz" olarak OOC jail yedi. Bu jail olayı ve ihbar olayı olmadan önce Dejerius Reeves benden yani Jahir Dareece karakterinden rolde yardım istedi. Sms yoluyla konum yolladı ve bölgeye Jahir Dareece, Dejerius'un adamı olduğu için direkt olarak gitti. Bölgeye siyah Tahoma model arabam ile vardığımda Jolie Kelly'i izledim. Elinde telefon ile ihbar veriyordu. Arabayı mekana yaklaştırdığım gibi de mekan önüne polisler geldi. Karakterimin üstü dolu olduğu için fazla içli dışlı olmadan arabasıyla uzaklaştı. Daha sonrasında bölgedeki en rütbeli polise durumu pm yoluyla belirttim. Jolje Kelly legale sığınıyor dedim. Sonrasında da kıdemli polis memuru rapor attı. Stance'nin rapora baktığını söyledi ve onun yanına gelmemi istedi. Gittim ve durumu anlattım. Sonrasında da Jolie Kelly 250 dakika, demin dediğim sebepten ceza aldı. Polisler rol iptalinden gitti ve Dejerius karakteri mekandan çıktı. Dejerius Reeves karakterine rol imkanı sunmayan kişilerin gelipte bu tür şikayet açması trajikomik. Siz ceza aldınız diye kinlenip başkalarınada suç atma durumlarını bırakın. Yaptıklarınızı buraya dökmek gibi niyetlerimiz yok

. Eğerki ben bu olaya müdahale etmeseydim ve polisler Dejerius Reeves karakterini yakalasaydılar herkes biliyor ki elindeki, kendi zimmetindeki silahını kaybedecekti ve tekrar almak için sisteme para vermesi gerekecekti. Bu başımıza 3.kez geldiği için tepkimiz fazla oluyor haliyle. Kalp kırdıysam kusura bakmayın. Umarım yakın zamanda silah iadeleri konusunda net bir açıklama FM tarafından geçilir.