Konu: [30.01.2022 - Stewart_Bella] Rolden kaçmak için (/q) / Bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2022 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stewart Bella @Nygma21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan Phelps  @Rousseau

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.01.2022 - 01.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen tarihte Stewart Bella karakterininde içinde olduğu bir glendaleyi kovalıyorduk. Blueberry Acress üzerine geldiğimizde araçta bulunan tüm herkes oyundan çıkış yaptı fakat bu durum chate yansımadı, "/sq" komutunu kullandıklarından şüphe ediyorum. Aralarında rolden kaçan üç kişi daha vardı fakat sadece Stewart Bella karakteri için kanıt alabildim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Çekilen kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.01.2022 19:01
Ekran görüntüsü olmadığı için şikayete diğer kişiler eklenmemiş ancak bende ekran görüntüleri mevcut, aşağıya kanıt olarak bırakacağım. Şahitliğimi onaylıyorum ve diğer arkadaşlarında ihlal kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 01.02.2022 01:47
2.konu oluyor bu bluebarry kasabasına giderken oyunda crash atıyor zaten çıksaydık chata yansırdı ne komut kullandık nede bişey o saatlerde destek log komutunu inceleyebilirsiniz konu benim arkadaşımın konusu aynı konudan bir tane daha açıldı Discord adresim bu TheBy#0021 discord log saatleri karşılaştırın bakın crash fix istedik 4 kişi soygun yaparken kovalandık kasabaya kaçarken crash yedik  o kasabada crash neden yediğimizi bilmiyoruz zaten neden q atalım ki zaten crashtan bu 2 dir crash yüzünden 2 defa bize şikayet açılıyor ve yaptığımız roller hepsi çöp oluyor bizden kaynaklamıyor lütfen o crash sorununu çözün crash fix yerkenb pd önüne geliyoruz ve soygundan aldığımız eşyalar zaten hepsi gidiyor destektede 15 20 dakika bekliyoruz ondan sonra gelmediler diye şikayet açılıyor

#3 - 01.02.2022 09:17
Şikayet bu konuda sonuçlandı ve aynı karar alındı.

> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=122945.0