Konu: Maske_30899 - GOD  (Okunma sayısı 322 defa)

#0 - 30.01.2022 18:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30899
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.01.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, maalesef yine oyunun oyun olduğu unutuldu ve hileler açıldı. Arkadaşın GOD hilesini kullandığının bariz bir şekilde ortada olduğunu düşünüyorum. Ara sıra basıp çekerek dikkat çekmemeye çalışsa bile videoya yaptığı hile yansıyor.

0:02 ve 0:06 saniyelerinde de gözüktüğü üzere hit yiyor fakat canı azalmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Platformdan hile kullanan herkesin temizlenmesi dileğiyle, iyi forumlar.  :sampanya:

#1 - 30.01.2022 18:31
Arkadaşın kan modu çok fazla, nereye sıkarsa sıksın kan çıkıyor. Ayrıca god olsam sıktığında canım gitmezdi fark ettiyseniz shotgun saçması denk gelip canım gidiyor. Ayrıca god olsaydım animasyona girmezdim. Animasyona da giriyorum, inceleyen admin god olmadığını anlar. Arkadaş zaten RK ihlali yapıyor O:-)

God olsa canım gitmezdi, boş şikayetler açmayın lütfen.

Zaten bu ssde ise düştüğümün kanıtı god olsa düşmezdim zaten.
Samp'ın hasar bug'u olduğunu düşünüyorum iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 30.01.2022 19:27 sipeace »

#2 - 30.01.2022 18:37
Arkadaşın kan modu çok fazla, nereye sıkarsa sıksın kan çıkıyor. Ayrıca god olsam sıktığında canım gitmezdi fark ettiyseniz shotgun saçması denk gelip canım gidiyor. Ayrıca god olsaydım animasyona girmezdim. Animasyona da giriyorum,Arkadaş zaten RK ihlali yapıyor O:-)

Dostum videoda da gözüktüğü üzere hitmaker işareti çıkıyor, bu da senin hit yediğin anlamına geliyor. Altıncı saniyede net bir şekilde hit yiyorsun ve canın gitmiyor. Bunu kan moduna bağlamanı cidden anlamadım :p. Sonuçlanabilir.

#3 - 31.01.2022 01:19
Ek olarak: Üstünlük sağlıyan bir  mod kullanmıyorum aşağıdaki videodaki gibi hasar bug'u olduğunu düşünüyorum, yine dediğim gibi god'um olsa anime girmem ve canım gitmez, devamında zaten düşüyorum.

#4 - 08.02.2022 12:52
Yetersiz kanıt. Karaktere açılan farklı şikayetlerde değerlendirme yapılırken bu şikayet konusu referans olarak kullanılacak.