Konu: [31.01.2022 - Benny Cesar] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 31.01.2022 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benny Cesar @Volkan_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darnell Langston

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2022, 21.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood bölgesinde devriyemi sürdürdüğümüz esnada darp mağdurunu fark ettik ve kişileri kısa bir süre uzaktan izlemeye koyulduk, o esnada "/b" kanalından küfür içerikli bir söylemde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): lmao

« Son Düzenleme: 31.01.2022 22:39 Chadellin »

#1 - 01.02.2022 02:06
Öncelikle iyi roller.
Olay sırasında OOC olarak Discord'dan muhabbet halindeydik. Yerde yatan arkadaşımsa o sırada trollemek amaçlı yerde yatıyor ve sesli olarak sataşıyordu. Ben ona yapmaması gerektiğini belirttim.  Daha sonrasında ise ani bir tepki göstererek hakaretimi yanlışlıkla OOC chate hakaretimi yansıtmış bulundum. Kendisinin rahatsız olduğunu söyliyemiyeceğim fakat sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın. @suganva  'da bana bu konuda şahitlik edicektir.
İyi geceler ve iyi roller dilerim. https://www.hizliresim.com/lckyvhg

#2 - 01.02.2022 08:59
Aktif alanlardan bir tanesiniz ortamda farklı oyuncular bulunuyor, PM kullanmak yerine /b tercih edip bölgede bulunan herkesin bu küfürü ve yazıyı göreceğini düşünmeniz gerekirdi. Cezalandıralacak.