Konu: [29.01.2022 - Richard Edwin] Yetersiz Oyuncu Profili & Birden Fazla Kural İhlali  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2022 17:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Edwin @ArdaKing0770

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/01/2022 16:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe terim, Noob dm, Yetersiz Oyuncu Profili,
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
Hapishane kurallarına uymayıp karakterimi Brawl rolüne soktu, Emotesiz brawla girdi, Türkçe terimler ile karışık küfürler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aylar sonra oyuna girip tatlı tatlı rolliyeyim dedim fakat en son hapishaneye girmişim. Hapishanede rolleyen bir kaç kişi gördüm ve yanlarına oturdum, IC karakterime Richard Edwin "Kırmızı kafa kız mısın erkek mi?" dedi. Karekterim sinirlendiren bir olay bu yüzden "Erkeğim amına koyayım." dedim. Ardından kendisi Hapishane kurallarına uymayıp, türkçe terimle birlikte küfüler etmeye devam etti. Bana vurmaya başladı ve bu vurması her ne kadar yasak olsa da emotesiz yapması da ayrı bir ihlal. Kendim emote vererek karşılık veriyorum. (İhlal olduğunun farkındayım, ayda yılda sunucuya girmişim karşılaştığım oyuncuya bakın. Sinirimi bozduğu için karşılık verdim.) Karşılık vermeme rağmen, düşürüldüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

---Türkçe Terim---

---Emote ile karşılık verdiğimin kanıtı----

Ek açıklamalar(varsa):  Gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 30.01.2022 14:08
Türkçe terimden cezai işlem görecek, diğer kanıtlar pek yeterli değil. Ne olursa olsun bir ihlal olursa karşılık vermeyiniz.