Konu: Lowell Weissbard - Shawn Chagall  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2022 01:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lowell Weissbard @TOSUNUM - Shawn Chagall @OrionLudus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SouthSide Florencia Thirteen birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.22 - 00:30 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, 00:30 sularında hood bölgemizde rol döndürürken bu arkadaşlar geldi ve bir anda "Biz gizli bir teşkilatız", "Şehrin her yerinden haberimiz olsun istiyoruz", "İkimiz adına çalışan 45 kişi var" tarzında roller sergilediler. Ardından böyle bir durumda karakterim önce adamın göğsüne vurarak bir kayıt cihazı olup olmadığını öğrenmek istedi ardından bulamayınca biz bir teşkilatız ikimiz adına çalışan 45 kişi var bize de bilgi verin tarzında roller sergileyince doğal olarak karakterim hood bölgesinde onlara küfür etti ve bölgeden kovdu, ardından arkadaşlar hood bölgesinde bize karşı fear rp uygulamaları gerekiyorken yaptıkları yaptıkları roller ortada. Teşekkür ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.01.2022 02:55
Beni neden şikayet ettiğini anlamadım, şehirden haberdar olmak için sokak çeteleriyle iletişim kurmaya çalışıyoruz olay bundan ibaretti. Lee Gill karakteri olayı Ernestoya farklı bir boyutta anlattığı için iki karakter olarak işi geyiğe döndürdük "gizli teşkilatız" gibi şeyler şakaydı. Sslerdede görüldüğü gibi benim fear-rp lik gibi bir durumum yok zaten aracıma binip olay yerine terk ediyorum. 

#2 - 29.01.2022 02:57
1.5 saat boyunca beş kişi ile kovaladığınıza göre o son yaptığım hareket sanırım biraz sınırı aşmış. Bu gece sizin adınıza pek iyi geçmedi sanırım. Şikayetini anlayışla karşılıyorum. Sonuçlanabilir.

#3 - 29.01.2022 04:01
Güzel üsluplarınız için ayrıca teşekkür ederim, Shawn karakteri için siz kaybettiniz diyip bağırıp gittiği için ekledim. Sonuçlanabilir.

#4 - 02.02.2022 19:40
Merhabalar, şikayet sonuçlandı. Shawn karakteri için absürt bir durum yok fakat Lowell karakteri ceza alacak.