Konu: DM  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 29.01.2022 02:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   
Varrien_Murray @Zeruna!

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat : 1-58 -  2:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarımı görsellerde paylaşacağım . PM' den savaştayız  yazıp   savaşta olduğumuzu bilmemesine rağmen, önceden OOC arkadaşı olduğunu düşündüğüm değilse şimdiden kusura bakmasın, Arkadaşıyla DM'e çıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

N/A

Ek açıklamalar(varsa): Yok

« Son Düzenleme: 29.01.2022 02:53 THORKU »

#1 - 29.01.2022 02:54
Selamlar, Burada DM'lik birşey yok aktif savaş halindeyiz Ic olarak arkadaşımdan yardım istedim beni kırmadı ve bana yardım etti, şikayet açmak için açmayın.İyi forumlar. :manifdog

#2 - 29.01.2022 03:01
Kişisel olarak savaşa giremezseniz.

Ayrıca  arkadaşınızdan yardım istediğinizin SS'ini atar mısınız?

#3 - 29.01.2022 03:10
Arkadaşım IC olarak yardım istedi. Kırmadım. Birlikler arası savaş olduğu için gördüğümüz Sverdlovkskaya OPG'liyi indirdik. Sana PM atmamla konunun gram alakası yok. Zenci bir karaktere  hakaretler savuruyorsun. "Çikolata git hadi" Silahım olduğunu göstermeme rağmen "Götün yiyorsa yap!" Diyorsun. Bu kadar şey yaşanmışken seni vurmamam bence çok anormal olurdu, ki zaten vuracaktık Felix Palermo adlı karakter IC olarak yardım istedi. Karakterimin o kadar laflardan sonra çekip gideceğini düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#4 - 29.01.2022 03:23
Orada gördüğün üzere iki kişiyiz, her neyse bunu geçiyorum dostum şu konuşmamızda geçsin;

#5 - 29.01.2022 03:27
Orada gördüğün üzere iki kişiyiz, her neyse bunu geçiyorum dostum şu konuşmamızda geçsin;

Normal bir diyalog. Bunda birşey yok.

#6 - 29.01.2022 03:31
İki-üç kere geçtiğin yerde insanları gördün, hood bölgesi olduğunu bildiğini anladığını düşünüyorum. Orada silah çıkartmak sana göre şaka ise tekrardan düşünmeni istiyorum.

Savunman bittiyse admin kararını bekleyelim.

#7 - 29.01.2022 03:32
İki-üç kere geçtiğin yerde insanları gördün, hood bölgesi olduğunu bildiğini anladığını düşünüyorum. Orada silah çıkartmak sana göre şaka ise tekrardan düşünmeni istiyorum.

Savunman bittiyse admin kararını bekleyelim.
Onaylı bir hood değilsin. Silah çekebilirim, yasak değil. Kendinizce yeni yeni kurallar ekliyorsunuz. Devam edin, sonuçlanabilir.

#8 - 02.02.2022 19:35
Savunmalar yeterli görüldü, kışkırtıcı konuşma karşılığında ateş açılmış ve tek kişi değil.