Konu: 28.01.2022 CR  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.01.2022 17:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Sarajevo @wolkey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: xxx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir rol gerçekleşti ve arkadaşın peşine düştük, 2 kere cr attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Bisikletli kişinin ben olduğuma dair başka bir kanıt.

#1 - 28.01.2022 18:25
Hiçbir şekilde şahıslar ile rolüm bulunmuyordu bir anda peşime takılıp silah ile ateş açmaya başladılar bende normal olarak kaçtım sistemim iyi olmadığından dolayı bazı anlarda bölgelerde kalabalık olan noktalarda oyunuma drop giriyor kovalamaca içerisinde kişiye kasıtlı bir şekilde cr atma durumum bulunmuyor ayrı yetten kişiler bana car dm atıp duruyorlardı arka arkaya olay ile alakalı gereknin yaplması hakkında problemlerim bulunmamaktadır fakat isteyerek veyahut bilerek yapılan bir cr değildi kişinin kendisinden de özür dilerim

#2 - 28.01.2022 18:29
Bilerek çarptığını hepimiz biliyoruz, tekrarlamayacaksan yöneticiye bağlı uyarı alabilir. İyi roller dilerim  :sampanya:

#3 - 28.01.2022 18:48
Dostum şimdi şöyle senin ile hiçbir rolüm yok değil mi? Gelip silah ile ateş ediyorsun peşimden birşey demiyorum yanında ki diğer arkadaşların ile de rolüm yok hiç bir şekilde, peşliyip peşliyip duruyorsunuz sistemimin fotoğraflarını video kayıtı falan mı atmam lazım droplar için hani sen kimsin'de sana yalan atacağım? Yaptıysam cevap vermem cezamı çekerim dostum çok şükür rol bilgisi olan bir adamım böyle low rp'lik haraketler yapmam

#4 - 28.01.2022 19:05
Ateş açmam konusunda şikayetin varsa benim adıma şikayet oluşturabilirsin, CR atmandan rahatsız olup şikayet açtım. Tarafımca başka ileti gelmeyecek.

#5 - 28.01.2022 20:19
Gereken özürü dilediğimi düşünüyorum olayı başka yerlere çekip büyütmenin manası yok tekrardan isteyerek yapmadığımı belirterek özür dilerim bir hatam varsa kusura bakma, daha da aynı şekilde bende yazmayacağım gereken neyse yapılabilir.

#6 - 30.01.2022 14:02
Savunma yeterli, bu konuda dikkatli olmanızı rica edeceğim.