Konu: 28.01.2022 [David_Dominguez] Fear-rp  (Okunma sayısı 154 defa)

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 28.01.2022 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Dominguez @NooNooTheGood
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raul_Seymour @Meercimek

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2022 23:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
42-) Fear RP Kuralı

a)Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak NON-RP veya FEAR-RP ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir olay sonucu kişilere silah doğrulttum. David karakteri, silahıma rağmen yumrukla bana saldırdı. (Ek açıklamaları dikkatle okumanızı talep ediyorum.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ortak nezaket sonucu @Meercimek  ile görüşmüşlerdi, şikayet geri çekilmişti. Fakat bugün aynı ihlali tekrardan uyguladı (kanıtları yetersiz olsa da alt kısma bırakıyorum.) Oyuncunun ceza alması adına tekrardan şikayet oluşturmak istedik. Alta fotoğrafları bırakıyorum, alttaki deliller yeterli değil biliyorum. Sadece bulunmasını istedim, @Lastlxrd alttaki olay için şahidimdir. Ester karakteri silah çekmesine rağmen David karakteri yumrukla saldırdı.

Spoiler: GösterGizle

#1 - 28.01.2022 21:37
Şahitliğimi onaylıyorum. Şikayeti açtığım süre zarfında ulaşıp tekrarlamayacağını özür dilediğini belirttiği için şikayetimi çekmiştim. Bugün aynı hareketi tekrarladığı için tekrar şikayet açılmış.

#2 - 28.01.2022 21:51
Ek açıklamalardaki olay @OKN'ın yazdığı gibi gerçekleşti, fakat o anın heyecanıyla SS alamadım/alamadık maalesef. Yine de üst tarafta kural ihlali yaptığı apaçık ortada.

Şahitliğimi onaylıyorum. Gereken cezayı almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 28.01.2022 21:56 Lastlxrd »

#3 - 29.01.2022 00:11
Orada birlik arasında kavga çıktı, herkes bir birine daldı neyden dolayı şikayet açtığını anlamış değilim, fotoğraflarda ne gözüküyor onu da anlamadım.
Ayrı olarak zaten silahla sıkan şahıs ben başkasına yumruk atarken geldi ve sıktı

#4 - 29.01.2022 00:15
@NooNooTheGood David karkateri doğru söylüyor, benle o roldeyim ilk SS'de arkada gözüküyorum, anlık bir brawl başladı herkes birbirine saldırdı, 1. konuda zaten şikayet gerçi çekildi, 2. konuda ise Ester karakteri Shotgun ile Garatiz karakterine ateş ediyor, David ile alakası bile yok SS'de bile yok, 2. SS'de David yerde Brawl rolünden bayılmış, baygınken SS alıp adını karartmaya çalışyıorlar, ayrıca kendileride Fear-RP yaptı, ilk ateş açan taraf 40. Blocks oldu ama GLM garaj hala vurmaya devam etti.

#5 - 29.01.2022 00:28
Yaşanan tüm rollerde bulunuyordum, kanıtlarda David karakterinin yumruk attığı bile gözükmüyor. Burada yetersiz kanıtlar mevcut şikayet açmaya yer arıyorlar ooc içerlenmiş galiba elemanlar.  :'(

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#6 - 29.01.2022 00:56
Şikayetimin ana konusu brawl rolü değil, ana konuda yaptığı ihlal net olarak belli, silahıma yumruk ile karşılık veriyor.
Ek açıklamalardaki kanıtların yetersiz olduğunun zaten farkındayım, sadece göz önünde bulundurulmasını istedim.
@LaLa yazdıklarından bir şey anlamadım, seninle ilgisinin olduğunu da düşünmüyorum.
@DDipsy En üstteki kanıtlarda, yapılan ihlaller apaçık ortada. Üslubuna dikkat etmeni de tavsiye ederim.

@NooNooTheGood  Arkadaş savunmasını yaptıysa şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 02.02.2022 19:24
SS'lerde Valentino karakteri birine ateş ediyor, diğer sslerde ise David karakteri silahlı adama saldırıyor. Öncesinde brawl başladığına dair net bir kanıt yok. Kanıtlar ile savunma yapın lütfen, karakter ceza alacak.